Ελεύθερο το ζεύγος για την απάτη με την πιστωτική στην Πάφο

Ελεύθερο με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το ζεύγος που είχε συλληφθεί για απόσπαση περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις και κλοπής στην Πάφο.

Ο 34χρονος και η 31χρονη σύζυγος του παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο όρισε την υπόθεση για τις 24.10.2018 για να απαντήσουν παραδοχή ή μη στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και όπως για να ετοιμαστεί έκθεση σχετική από το Γραφείο Ευημερίας.

Διέταξε όπως και οι δύο αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.Συγκεκριμένα όπως και οι δύο υπέγραψαν εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ έκαστος, παρέδωσαν

τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα , τα ονόματα τους τοποθετήθηκαν στο stop list και δύο φορές να παρουσιάζονται σε αστυνομικό σταθμό.

Αρχικά η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 31χρονης και ύστερα του συζύγου της για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις και κλοπής που εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου.

Η καταγγελία έγινε στην Αστυνομία, από 24χρονο, Ε/κ μόνιμο κάτοικο Πάφου ότι στις 21/07/2018 έχασε την πιστωτική του κάρτα και ενημερώθηκε από την Τράπεζα του ότι αυτή είχε χρησιμοποιηθεί την ίδια μέρα, σε έξι διαφορετικές περιπτώσεις για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας €85.

Η κάρτα σύμφωνα με τις εξετάσεις των μελών του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου διαφάνηκε ότι χρησιμοποιήθηκε σε έξι διαφορετικές περιπτώσεις σε υπεραγορά αλλά και σε περίπτερο πολυκαταστήματος για το συνολικό ποσό των 85 ευρώ.

Η 31χρονη ανακρινόμενη μετά την σύλληψη της, σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ανέφερε πως την πιστωτική κάρτα την προμηθεύτηκε από τον 34χρονο σύζυγό της.

Ανακρινόμενος ο 34χρονος μετά τη σύλληψη του παραδέχτηκε την διάπραξη των αδικημάτων που αντιμετωπίζει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα