Έρχονται αλλαγές στις δημόσιες συγκοινωνίες - Ποιο το κόστος (vid)

Αλλαγές έρχονται στο ζήτημα των δημόσιων συγκοινωνιών, με το Υπουργείο Μεταφορών να εστιάζει στη βελτίωση και αναβάθμιση των υποδομών, των υπηρεσιών, του δικτύου και της εξυπηρέτησης των πολιτών, καθώς η δυσαρέσκεια που εκφράζεται εκ μέρους μιας μεγάλης μερίδας κόσμου είναι έκδηλη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Όλα στο φως» του Ράδιο Πρώτο ο Γενικός Συντονιστής Συμβάσεων του Υπουργείου Βλαδίμηρος Ζαβρός εξέφρασε μάλιστα την ελπίδα όπως η αναβάθμιση του συστήματος στην οποία στοχεύει

το κράτος δεν χρειαστεί επιπρόσθετο κόστος από το σημερινό.

«Ο προϋπολογισμός του Υπουργείου ανέρχεται στα €55 εκ. το χρόνο. Σε αυτά εντάσσονται οι υποδομές για σταθμούς, στέγαστρα, καθώς και η πληρωμή των εταιριών. Έχει γίνει μια σοβαρή προσπάθεια τα τελευταία χρόνια για μείωση του κόστους. Τα λεφτά που παλιά χρησιμοποιούσαμε μόνο για πληρωμή των εταιριών, πλέον χρησιμοποιούνται και για τις υποδομές», είπε.

Πρόσθεσε επίσης ότι με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου έχει γίνει δέσμευση ποσού ύψους €1εκ. το χρόνο για την κατασκευή στεγάστρων, ενώ μόλις πρόσφατα η Υπουργός Μεταφορών Βασιλική Αναστασιάδου υπέγραψε συμφωνία για την εγκατάσταση 40 πινακίδων πληροφόρησης και άλλων 40 «έξυπνων» στάσεων στη Λεμεσό.

Διαβάστε περισσότερα στο Capital Today.

Keywords
Τυχαία Θέματα