Εκλεκτές προσωπικότητες στα εγκαίνια του νέου Café la Mode

Πολλοί ήταν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι που έδωσαν το παρών τους στα εγκαίνια του νέου μέλους της οικογένειας του Ομίλου εταιριών Voici La Mode, που όλοι περίμεναν. Το Café la Mode Townhouse άνοιξε στην οδό Ονασαγόρου, στην Παλιά Λευκωσία και έγινε ήδη το talk of the town. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, ενώ παρευρέθηκαν προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό, κοσμικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Το Café la Mode Townhouse,

εδώ και δύο μήνες, ζει στους ρυθμούς της παλιάς πόλης, προσελκύει άτομα διαφόρων ηλικιών και αποτελεί σημείο αναφοράς στην περιοχή, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Ο χώρος είναι μοντέρνος με προσεγμένο και ζεστό περιβάλλον που υπόσχεται στον επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία, διατηρώντας πάντα το όραμα των Café la Mode που όλοι αγάπησαν τα τελευταία 16 χρόνια: Προσήλωση στο υψηλό επίπεδο ποιότητας, άριστη εξυπηρέτηση και απόλυτος σεβασμός προς τον πελάτη.

Ο «ρετρό» χαρακτήρας του Café la Mode Townhouse διαφέρει πολύ από τα υπόλοιπα Café la Mode, αλλά αναμφισβήτητα δένει απόλυτα με την αύρα της Παλιάς Λευκωσίας, μιας και συνδυάζει με μεγάλη καλαισθησία το παλιό με το καινούριο, κλείνοντας μέσα του τον χαρακτήρα της παλιάς πόλης σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο. Η εσωτερική διακόσμηση του χώρου ταξιδεύει τον επισκέπτη σε μια άλλη εποχή. Αποτελεί σημείο αναφοράς που φιλοδοξεί να αλλάξει τον σφυγμό των επιλογών στον πυρήνα της Παλιάς πόλης της Λευκωσίας.

Οι επιλογές στο μενού του Town House, ακολουθούν το πρότυπο του γκουρμέ μενού των Café la Mode, ικανοποιώντας κάθε γευστική ιδιαιτερότητα. Επιλογές που βασίζονται στην ποιότητα, με έμφαση τις ιδιαιτερότητες του προφίλ των πελατών της περιοχής, για κάθε ώρα της ημέρας. Ακόμη, οι δρόμοι της Παλαιά Λευκωσίας σφύζουν από ζωή το βράδυ, και για αυτό το λόγο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις βραδινές επιλογές του μενού.

Kάντε like τη σελίδα του Café La Mode στο Facebook: Cafe La Mode Cyprus, για να μάθετε πρώτοι τα νέα του Townhouse!

Keywords
Τυχαία Θέματα