ΕΔΕΚ: Σημαντικό βήμα η επίσκεψη Αναστασιάδη στη Ρωσία

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Μόσχα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την επανόρθωση και την ενίσχυση των σχέσεων μας με μια παραδοσιακή φίλη και σύμμαχο χώρα όπως η Ρωσία, δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Κ.Σ.ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, προσθέτοντας πως το Κίνημα θα τοποθετηθεί εκ νέου, αξιολογώντας τα όποια αποτελέσματα της επίσκεψης.

Όπως ανέφερε ο κ.Σιζόπουλος σε διάσκεψη Τύπου στη Λεμεσό,

«από τα μετρήσιμα αποτελέσματα της επίσκεψης θα διαφανεί κατά πόσον η επικοινωνιακή καμπάνια που καλλιέργησε τις προηγούμενες μέρες το Προεδρικό έχει ουσία.

Ειδικότερα, σημείωσε, θα διαφανεί εάν και κατά πόσον η επίσκεψη αυτή θα αξιοποιήσει τα νέα γεωπολιτικά και γεωοικονομικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην Ανατολική Μεσόγειο, με στόχο ακριβώς την ενίσχυση της συνεργασίας και την παρουσία της Ρωσίας στο χώρο της Ανατολικής Μεσογείου.

Επίσης, συμπλήρωσε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, από την επίσκεψη θα διαφανεί εάν η στρατιωτική συνεργασία της Κύπρου με τη Ρωσία θα παραμείνει στο υφιστάμενο επίπεδο ή θα αναβαθμιστεί τουλάχιστον στο επίπεδο των συμφωνιών που έχουμε με τη Γαλλία και τη Γερμανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα