Έκανε αυτό που ήθελε η Καρμιώτισσα

Επικράτησε με το επιβλητικό 5-3 του Εθνικού Άχνας και ενίσχυσε την προσπάθειά της για την παραμονή

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 5
47’, 52’ Όρντος, 57’ Μπόλιανετς, 74’, 88’ Αντάμοβιτς
ΕΘΝΙΚΟΣ 3
12’, 84’ Κιπιάνι, 53 Κατσιαράβα

Γκολ και θέαμα! Οκτώ γκολ, χαμένες ευκαιρίες, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει από τη μια εστία στην άλλη. Πανηγύρισε, όμως, η Καρμιώτισσα χθες με 5-3 επί του Εθνικού στο ΓΣΖ. Το παιχνίδι κρίθηκε στην 100% αποτελεσματικότητα

που είχε η γηπεδούχος στην επανάληψη. Όχι μόνο ανέτρεψε τα σε βάρος της δεδομένα (αφού προηγήθηκε ο Εθνικός), αλλά πέτυχε και επιβλητική νίκη (47’, 52’ Όρντος, 57’ Μπόλιανετς, 74’, 88’ Αντάμοβιτς ).

Ο Εθνικός, που σκόραρε με τους Κιπιάνι (12’, 84’) και Κατσιαράβα (53’), πλήρωσε την πολύ κακή αμυντική του λειτουργία. Πάντως, είναι μία νίκη που ενισχύει την προσπάθεια της Καρμιώτισσας για την παραμονή, αφού έφτασε στους 30 βαθμούς και ισοβαθμεί πλέον με τον Εθνικό. Σπουδαία πράγματι νίκη για τη νεοφώτιστη, που κοιτάζει με αισιοδοξία τη συνέχεια.

Γκολ με το ξεκίνημα
Ο Εθνικός στο 12’ έχασε την πρώτη του καλή ευκαιρία, όταν ο Στόιτσεφ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πιντσέλι έκανε την κεφαλιά άουτ. Στο 15’ ο Κιπιάνι μπήκε στην περιοχή, ξεπέρασε τον Σαλιακά και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Ο Εθνικός κατάφερε να πετύχει αυτό που ήθελε νωρίς στον αγώνα.

Η Καρμιώτισσα προσπάθησε να αντιδράσει. Στο 25’ ο Μπάρμπαρο έκανε το ανάποδο σουτ μέσα στην περιοχή, όμως ο Πρότζεκ αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο 30’ ο Κατσιαράβα έκανε το δυνατό σουτ και ανάγκασε τον Καϊρίνο να διώξει δύσκολα σε κόρνερ. Η Καρμιώτισσα, όμως, στην τελευταία φάση του Α' μέρους έχασε τη μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Λακόμπε εντός της περιοχής έκανε το σουτ άουτ.

Βροχή τα γκολ!
Σαν βροχή έπεσαν τα γκολ στην επανάληψη. Στο 47’ μετά από μπαλιά του Πάσεκ, ο Όρντος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Στο 52’, ο Ισπανός και πάλι με πλασέ έκανε το 2-1. Άμεση όμως ήταν η απάντηση του Εθνικού στο 53’, όταν ο Κατσιαράβα με σουτ μέσα στην περιοχή έκανε το 2-2.

Όμως, η Καρμιώτισσα αντέδρασε άμεσα, αφού μετά από μπαλιά του Μπάρπμαρο στο 57’, ο Μπόλιανετς με σουτ ξανάδωσε προβάδισμα στην Καρμιώτισσα (3-2). Τα γκολ, όμως, δεν σταμάτησαν εδώ. Ο Αντάμοβιτς στο 74’ και 88’ με σουτ μέσα στην περιοχή και ο Κιπιάνι στο 84’ διαμόρφωσαν το τελικό 5-3.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ : Καϊρίνος, Βοσκανιάν, Ταραλίδης (46? Αρότσα), Γουίλερ, Μπαρμπαρό (67? Βαττής), Αντάμοβιτς, Λοκόμπε, Πόλιανετς, Πάσεκ (88? Πάντος), Σάλιακας, Όρδος.

ΕΘΝΙΚΟΣ : Πρότζεκ, Στόιτσεφ (89? Παπαγεωργίου) , Πιντσέλι, Κιπιάνι, Κατσιαράβα, Ενέσκου, Κυπριανού, Φιλίποφ, Μουλαζίμης (61? Ιλουρίντζε), Ντόπνια, Ζελάγια.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βοσκανιάν, Αντάμοβιτς/ Πιντσέλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα