Είπε όχι στις 250 χιλιάδες των Τούρκων

Από χθες το θέμα Γκράσι στη Νέα Σαλαμίνα θεωρείται λήξαν, ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να φοράει τα "ερυθρόλευκα", με τον Ιταλό αμυντικό να ζυγίζει τα δεδομένα και να επιλέγει τελικά... Νέα Σαλαμίνα.

Αν και η πρόταση των Τούρκων ήταν αρκετά δελεαστική για τη Νέα Σαλαμίνα αλλά και το συμβόλαιο στο οποίο πρόσφεραν στον παίκτη, εντούτοις είπαν όχι και ο Γκράσι θα συνεχίσει

να ενισχύει αμυντικά την ομάδα.

Η πρόταση για τη Νέα Σαλαμίνα ήταν στις 80 χιλιάδες ευρώ, ενώ το συμβόλαιο που πρότειναν στον παίκτη ήταν μέχρι και 250 χιλιάδες ευρώ μαζί με τα μπόνους. Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Νέα Σαλαμίνας μίλησαν με τον παίκτη, του εξήγησαν τα δεδομένα και πλέον η απόφαση ήταν δική του. Δεν υπήρχε καμία πίεση προς τον παίκτη, αφού ο ίδιος είχε ενημερώσει το βράδυ της Πέμπτης τον Πάρη Ανδρέου ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει στην ομάδα.

Ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" υποσχέθηκε στον ποδοσφαιριστή καλύτερο συμβόλαιο και η συνάντηση θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο. Τώρα όσον αφορά τα μεταγραφικά, στη Νέα Σαλαμίνα μετά το Ντουντού λογικά δεν θα προχωρήσουν σε δεύτερη κίνηση, όμως όπως πληροφορούμαστε ο Μάκης Παπαιωάννου ψάχνει για ακραίο επιθετικό, αν και εφόσον είναι εφικτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα