Κυπριακή εταιρεία εξασφάλισε συνεργασία με το Tripadvisor

Σε μια πολύ σημαντική συνεργασία έχει προχωρήσει μια ελληνοκυπριακή εταιρία στον τομέα των online applications που έχουν σχέση με την αξιολόγηση της τουριστικής εμπειρίας.

Συγκεκριμένα η εταιρία HotelFeedback η οποία ασχολείται με τον τομέα της τεχνολογίας στο ξενοδοχειακό κλάδο ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το εξαιρετικά δημοφιλές σε επίπεδο ταξιδιών, TripAdvisor.

Η υπηρεσία συλλογής κριτικών από τους επισκέπτες των ξενοδοχείων κατά

τη διάρκεια της διαμονής τους μέσα από τη χρήση του WiFi ενισχύεται με την αυτόματη δυνατότητα έρευνας από το TripAdvisor.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, τα ξενοδοχεία που χρησιμοποιούν την υπηρεσία HotelFeedback για πάνω από ένα χρόνο έχει διαπιστωθεί ότι:

έλαβαν 10 φορές περισσότερες κριτικές. Για παράδειγμα αν είχαν 100 δημοσιευμένες μέσα σε ένα χρόνο στο HotelFeedback πλέον έχουν 1000βελτίωσαν την online βαθμολογία τους έχοντας λιγότερες αρνητικές κριτικέςχρησιμοποιούν τα στατιστικά στοιχεία του HotelFeedback για τη λήψη αποφάσεων

Η συγκεκριμένη μέθοδος συλλογής κριτικών έχει αναγνωριστεί ως η πιο αποδοτική και αποτελεσματική μέθοδος παγκοσμίως σε σχέση με όλες τις παγκόσμιες εταιρίες του χώρου. Ο αριθμός των κριτικών της HotelFeedback αναμένεται να ξεπεράσει σε 2 χρόνια τον αριθμό όλων των online κριτικών που έχει συλλέξει ένα ξενοδοχείο τα τελευταία 10 χρόνια.

Το λογισμικό σύστημα αποτελεί ένα παγκοσμίως μοναδικό εργαλείο συλλογής real-time κριτικών και social μάρκετινγκ για τα ξενοδοχεία. Λειτουργεί ήδη σε μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων στην Κύπρο, Ελλάδα και όλο το κόσμο όπως: Four Seasons Limassol, Starwood Sofia Hotel Balkan, Columbia Hotels &Resorts, Radisson Blu Park Athens, Mercure Bosphorus Istanbul, Electra Palace Thessaloniki, κ.α.

Η συλλογή κριτικών της HotelFeedback γίνεται μέσα από το WiFi του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια διαμονής του πελάτη με αποτέλεσμα να είναι 700% περισσότερες από κάθε άλλη μέθοδο, να είναι άμεσες, επώνυμες και να ενημερώνουν real-time τον ξενοδόχο. Αντίστοιχα, το ξενοδοχείο ενημερώνει μέσα από το WiFi ανά πάσα στιγμή το πελάτη για οποιαδήποτε πληροφορία ή προσφορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα