Έφη Ξάνθου στην Αγλαντζιά για Οικολόγους-Συνεργασία Πολιτών

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η Επαρχιακή Συνέλευση των μελών του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών Λευκωσίας – Κερύνειας, με σκοπό την τοποθέτηση τους, εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Σε πανηγυρικό κλίμα και ομόφωνα επικυρώθηκε η υποψηφιότητα της Αντιπροέδρου Β’ του Κινήματος, Έφης Ξάνθου στον Δήμο Αγλαντζιάς.

Η κ. Έφη Ξάνθου εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε τα μέλη του Κινήματος για τη στήριξη και υποσχέθηκε να δώσει ένα μεγάλο αγώνα για το καλό της Αγλαντζίας.

Επίσης, στην Κοινότητα Καρακουμίου επικυρώθηκε η υποψηφιότητα του μέλους της

Νεολαίας Οικολόγων, Χλόης Νικολάου.

Η συνέλευση, που έγινε στη Δημοσιογραφική Εστία, αποφάσισε παράλληλα με μεγάλη πλειοψηφία να στηρίξει στις δημοτικές εκλογές του Δεκεμβρίου τις εξής υποψηφιότητες:

Στον Δήμο Αγίου Δομετίου τον Γιώργο Θεοφίλου.Στον Δήμο Γερίου τον Λάζαρο Λαζάρου.Στον Δήμο Ιδαλίου τον Λεόντιο Καλλένο.Στον Δήμο Λακατάμιας τον Γιαννάκη Πιερίδη.Στον Δήμο Λατσιών τον Κυριάκο Παρπούνα.Στον Δήμο Στροβόλου τον Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.Στον Δήμο Κυθρέας τον Ανδρεα Αριστείδη.Στον Δήμο Κερύνειας τον Οδυσσέα Πατσαλίδη.Στον Δήμο Λαπήθου τον Θεόδωρο Αχιλλέως

Οι αποφάσεις των επαρχιακών συνελεύσεων δεν επιδέχονται ελέγχου, έγκρισης ή επικύρωσης από την Πολιτική Επιτροπή ή την Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα