Ντομινίκ Ντα Σίλβα: «Έχει ιστορία η Ανόρθωση...αλλά»

Μήνυμα νίκης σε βάρος της Ανόρθωσης έστειλε ο άσος του Ερμή Ντομινίκ Ντα Σίλβα. Μιλώντας κατά τη βράβευσή του για το PASP Top Goal 3ης αγωνιστικής ανέφερε ότι η ομάδα του σε κάθε παιχνίδι επιζητεί τους τρεις βαθμούς και ότι το ίδιο θα κάνει και με την Ανόρθωση.

Παραθέτουμε τις τοποθετήσεις που έκανε στο γραφείο Τύπου του ΠΑ.Σ.Π.:

Πως αισθάνεσαι για το βραβείο και το γκολ που πέτυχες;

-

Πρώτα από όλα είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα αυτό το βραβείο για το καλύτερο γκολ. Είναι πρώτη φορά που κερδίζω κάτι τέτοιο. Είναι πολύ καλό για την ψυχολογία μου, καθώς είμαι επιθετικός. Φυσικά και η ομάδα μου ο Ερμής με έχει βοηθήσει πάρα πολύ να εγκλιματιστώ από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Κύπρο. Όσο για το γκολ, νιώθω πολύ τυχερός που σημείωσα ένα τόσο σημαντικό γκολ καθώς πήραμε τη νίκη με αυτό (1-0 την Αναγέννηση). Μόλις πήρα την μπάλα γύρισα αμέσως και σούταρα, είμαι χαρούμενος για το όμορφο αυτό γκολ και το βραβείο και ελπίζω Θεού θέλοντος να μην είναι το τελευταίο.

Πως είδες την τεράστια νίκη της ομάδας σου απέναντι σε μια από τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος (Απόλλωνας);

- Εμείς αγωνιστήκαμε ενάντια στον Απόλλωνα με τον ίδιο σεβασμό που κάνουμε με όλες της ομάδες. Δεν διαχωρίζουμε τις ομάδες σε μεγάλες και μικρές. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο θέλουμε να κερδίζουμε την κάθε ομάδα. Έχουμε στόχους και προσπαθούμε να τους υλοποιήσουμε, κερδίζοντας βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Αυτό είναι το σημαντικό για εμάς και αυτό κάναμε και με τον Απόλλωνα. Είχαμε χάσει το προηγούμενο παιχνίδι (με Καρμιώτισσα), έτσι ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς και την ψυχολογία μας για το μέλλον. Στο ποδόσφαιρο αυτός που δίνει τα πάντα, τρέχει περισσότερο και παίζει με πάθος κερδίζει. Νομίζω αυτό κάναμε. Η ομάδα μας πήρε δίκαια τους 3 βαθμούς.

Λίγα λόγια για το επόμενο παιχνίδι με ακόμη μια μεγάλη ομάδα (Ανόρθωση);

- Γνωρίζουμε για την Ανόρθωση και τη μεγάλη ιστορία που έχει στο πρωτάθλημα. Όμως, όπως ανέφερα, θεωρώ πως στο ποδόσφαιρο τα πάντα κρίνονται στο γήπεδο. Είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι κι έχουμε ξεχάσει το προηγούμενο. Θεωρώ ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μου είναι έτοιμοι για το παιχνίδι, να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν και να πραγματοποιήσουμε το στόχο μας που είναι οι 3 βαθμοί.

Σε ευχαριστούμε και συγχαρητήρια και πάλι.

- Ευχαριστώ πολύ.

Keywords
Τυχαία Θέματα