Έχετε λόγο για το Ουκρανικό-Αύριο ζωντανά στο Facebook

Για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία εν μέσω πολέμου, οι πολίτες έχουν λόγο και φωνή που θα ακουστεί στα πλέον αρμόδια όργανα, στα θεσμικά όργανα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

Συγκεκριμένα αύριο Τρίτη 15/3/22 ώρα 16.30 το απόγευμα ώρα Κύπρου, οι Ευρωβουλευτές του ΔΗΣΥ, του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ: Λουκάς Φουρλάς

εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Γιώργος Γεωργίου εκ μέρους της ομάδας της Αριστεράς και Κώστας Μαυρίδης εκ μέρους της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, απαντούν στις ερωτήσεις όλων των πολιτών.

Ερωτήσεις μπορείτε να στείλετε από τώρα και καθ’ όλη την διάρκεια της εκπομπής που θα προβάλλεται ζωντανά στο facebook στην σελίδα:  «Ep your voice counts», μέσω σχετικού μηνύματος που θα αποστείλετε. Όλα τα μηνύματα θα διαβαστούν ανώνυμα!

Η συμμετοχή σας έχει σημασία και ΟΛΟΙ μπορούν να έχουν φωνή! Αφού οι τρεις Κύπριοι Ευρωβουλευτές θα σχολιάσουν τις αποφάσεις της Ευρώπης γύρω από τον πόλεμο αλλά και τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν, κατά πόσο αυτές επηρεάζουν την Κύπρο και το εθνικό μας πρόβλημα και τι σημαίνει αυτό για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Ο λόγος σας θα ακουστεί μέσω των ερωτήσεων που θα στείλετε τους Ευρωβουλευτές μας! Τις ερωτήσεις σας θα απευθύνει σε ζωντανή σύνδεση από το στούντιο του SIGMALIVE στην Λευκωσία, η δημοσιογράφος του ΣΙΓΜΑ, παρουσιάστρια της εκπομπής «Τι κάνει η Ευρώπη για μένα» Άννα-Μαρία Ευτυχίου.

Ουκρανικό-Κύπρος-ΕΕ. Που βρισκόμαστε και πως προχωράμε; Έγιναν όσα έπρεπε; Τι σημαίνει για το Κυπριακό τα όσα συμβαίνουν και πολλά άλλα, την Τρίτη 15/3/22 στο facebook event του προφίλ "EP your voice counts"

Σας περιμένουμε αύριο το απόγευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα