Πέτρος Φιλιππίδης: Στο ίδιο κελί στη «VIP» πτέρυγα με Δημήτρη Λιγνάδη και Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ποιες ηθοποιοί θα καταθέσουν εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη. Πόσα κιλά έχει χάσει στις φυλακές.Συγκρατούμενοι στο ίδιο κελί στις φυλακές Κορυδαλλού είναι οι κατηγορούμενοι για βιασμούς Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης μαζί με τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο,…

Σημειώνεται ότι στην εν λόγω πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού δεν κρατούνται ποινικοί, αλλοδαποί και καταδικασμένοι για δολοφονίες, αλλά πρόκειται για πτέρυγα που ανακαινίστηκε

με φόντο την εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη και είναι όλα καινούρια. Τα κελιά σε αυτή την πτέρυγα διαθέτουν τηλεόραση, φούρνο και διάφορες «ανέσεις». Παλαιότερα, λεγόταν VIP.

Έχει χάσει 25 κιλά ο Πέτρος Φιλιππίδης - Καταθέτουν εναντίον του Κάτια Δανδουλάκη, Εβελίνα Παπούλια και Λένα Δροσάκη

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής, οι δύο ηθοποιοί προαυλίζονται μαζί και το πρωί και το απόγευμα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει χάσει 25 κιλά από τον Ιούλιο που προφυλακίστηκε, καθώς προσπαθεί να γυμναστεί και να αλλάξει τον τρόπο διατροφής του.

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εμφανίστηκε ανήσυχος για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού, δηλώνοντας στην εκπομπή «εύχομαι να αντέξει όλη την διαδικασία αυτή της δίκης», επιβεβαιώνοντας πως ο κατηγορούμενος για βιασμούς καλλιτέχνης έχει χάσει πολύ βάρος τους τελευταίους μήνες.

Παράλληλα, όπως αναφέρθηκε εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη θα καταθέσουν οι Κάτια Δανδουλάκη, Εβελίνα Παπούλια και Λένα Δροσάκη.

Από την Πέμπτη και έπειτα, από όταν δηλαδή ο Πέτρος Φιλιππίδης μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, μόνο η σύζυγός του Ελπίδα τον έχει επισκεφθεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα