Δόξα: Με το μαχαίρι στον λαιμό…

Εδώ που έφτασαν τα πράγματα και με τον κλοιό να έχει στενέψει περισσότερο από ποτέ, η Δόξα μοιάζει να έχει το μαχαίρι στον λαιμό. Και ναι μεν βρισκόμαστε στη μετά Πάσχαν περίοδο, αλλά για την ομάδα της Κατωκοπιάς, η μεγάλη πορεία με τον σταυρό στην πλάτη τώρα αρχίζει. Για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, υπολείπονται πέντε αγώνες και σ’ αυτούς κρύβεται το μέλλον της ομάδας του Σάββα Πουρσαϊτίδη. Ή θα αφυπνιστεί και θα αρχίσει την αντεπίθεσή της ή θα πρέπει να ετοιμάσει βαλίτσες για την επιστροφή (μετά από πολλά χρόνια) στη 2η κατηγορία.

Η Δόξα, που

βρίσκεται πέντε βαθμούς μακριά από την «ελεύθερη ζώνη», θα ταξιδέψει στη Λάρνακα το ερχόμενο Σάββατο για να αντιμετωπίσει τον Ερμή και γίνεται αντιληπτό ότι δεν τη βολεύει απλώς να μη χάσει, αλλά να κερδίσει. Σαφώς και σ’ αυτό το στάδιο της διοργάνωσης ο κάθε βαθμός είναι πολύτιμος, αλλά, από τη στιγμή που έχει αρχίσει ήδη η αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη του πρωταθλήματος, περισσότερο μετρά η απώλεια βαθμών παρά το κέρδος.

Ειδικά για την ομάδα που βρίσκεται σε μειονεκτική θέση, όπως είναι η Δόξα. Άρα, αυτό που θα επιχειρήσουν να κάνουν οι παίκτες της το Σάββατο δεν είναι να παίξουν απαραίτητα καλό ποδόσφαιρο, αλλά να πάρουν το τρίποντο. Εύκολο; Καθόλου, αλλά, όπως λέμε, «όσο αναπνέω ελπίζω». Κι η Δόξα ναι μεν βρίσκεται σε δυσχερή θέση, αλλά δεν σταμάτησε να αναπνέει. Τουλάχιστον, όχι ακόμη…

Keywords
Τυχαία Θέματα