Διπλή χαρά για την Κύπρο!

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ πήραν οι ομάδες μας με διαφορετικό τρόπο η κάθε μία.

Αρχικά ο Απόλλωνας επιβεβαίωσε την διαφορά δυναμικότητας, διέλυσε με 4-0 τη Ζαλγκίρις και με συνολικό σκορ 6-0 πέρασε στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει είτε την Μπραν είτε την Σάμροκ.

Στον αντίποδα, η ΑΕΚ "έπαιξε με τη φωτιά",αλλά δεν κάηκε και στο τέλος πήρε την νίκη κι όλας με 1-0, όπως και στο πρώτο παιχνίδι. Με την νίκη της πέρασε έστω και δύσκολα στην

επόμενη φάση, με την Λέφσκι Σόφιας να είναι η αντίπαλος της στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Διπλή χαρά λοιπόν για την Κύπρο, που είδε και τις δύο ομάδες που έπαιξαν απόψε να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους όνειρο. Φυσικά, ελπίζουμε να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται και η ΑΕΚ και ο Απόλλωνας όπως και η ΑΕΛ με τον ΑΠΟΕΛ.

Να αναφερθεί πως ο αποψινός αγώνας (18/7) της ΑΕΚ είχε έξτρα ενδιαφέρον λόγω των γενεθλίων της ομάδας, που έκλεισε 25 χρόνια, ενώ έφτασε τους 50 αγώνες στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Απόλλωνας από την άλλη είδε τον Ζελάγια να γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας  στους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Ελπίζουμε πως το ευρωπαϊκό ταξίδι θα συνεχιστεί για όλες τις ομάδες της Κύπρου και θα προσφέρουν χαρά στον κόσμο της ομάδας τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα