Πέρασε με δεύτερη νίκη η ΑΕΚ!

Έστω και δύσκολα, η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ,καθώς μετά την νίκη της στο πρώτο παιχνίδι, με 1-0, πήρε και δεύτερη νίκη στην Μολδαβία με το ίδιο σκορ και πέρασε στην επόμενη φάση όπου θα βρει την Λέφσκι Σόφιας.

Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας και το 1-0 υπέρ της, μπήκε για να πετύχει γκολ που θα της έδινε τεράστιο προβάδισμα

για την πρόκριση, έφτιαξε ευκαιρίες με καλύτερη φάση το οριζόντιο δοκάρι του Τέτε στο 31'. Η Πέτροκουμπ περιορίστηκε σε παθητικό κυρίως ρόλο στο πρώτο ημίχρονο, αν και πίεσε προς το τέλος του ημιχρόνου, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φτιάξει την μεγάλη ευκαιρία.

Το αντίθετο ακριβώς έγινε στην έναρξη της επανάληψης, με τους Μολδαβούς να ψάχνουν το γκολ που θα έφερνε το παιχνίδι στο ίδιο σκορ (1-0) με τον πρώτο αγώνα, ενώ η ΑΕΚ φάνηκε να έχει χάσει τον ρυθμό της, καθώς οι παίκτες του Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχασαν την συγκέντρωσή τους και έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να βάλουν πίεση..Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, οι Λαρνακείς θα μπορούσαν να υποστούν ζημιά και να πάρουν το παιχνίδι στην παράταση, αλλά κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν και στο τέλος να πετύχουν και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με αυτογκόλ του Μούντρατς στο 91', που τους έδωσε την νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Δείτε το live της αναμέτρησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα