Δημοσθένους: "Κανένα θέμα προπονητή"

Δηλώσεις σχετικά με την προπονητολογία των τελευταίων ημερών και όχι μόνο παρέθεσε στην ιστοσελίδα του Άρη ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Δημοσθένους:

"Δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή στην ομάδα μας. Ο κ. Θεοδωρίδης χαίρει της εμπιστοσύνης και της στήριξης μας. Όσον αφορά τα παράπονα κάποιων μεμονωμένων φιλάθλων μας, τους καλώ, αν νομίζουν ότι μπορούν να πράξουν κάτι καλύτερο από αυτά που κάνουμε εμείς τα τελευταία 2 χρόνια στην ομάδα, να έρθουν να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας. Κάποιοι έχουν

συνηθίσει τον Άρη στον ρόλο της ομάδας “ανσανσέρ” και δεν έχουν χωνέψει ακόμα το γεγονός ότι δεν πέσαμε κατηγορία την χρονιά που πέρασε. Η ομάδα χρωστούσε 1,5 εκατομμύριο ευρώ και από τότε που ανέλαβε η διοίκηση Φίλιππου Σιμιλλίδη και κατόπιν η παρούσα διοίκηση δεν χρωστάει ούτε 1 ευρώ. Και τελειώνοντας θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους υποτιθέμενους “φίλαθλούς – αντιπάλους” που από τόσο νωρίς ευελπιστούν ότι θα πέσουμε κατηγορία, τους λέω ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και ό,τι περνάει από το χέρι μας για να παραμείνει ο Άρης και φέτος στην Α' κατηγορία".

Keywords
Τυχαία Θέματα