Ο Φέντερερ εγκαινίασε την ακαδημία του Ναδάλ (pic)

Λαμπρή μέρα για τη γενέτειρα του Ισπανού τενίστα, τη Μανακόρ της Μαγιόρκα. Το όνειρό του έγινε πραγματικότητα και είχε δίπλα του έναν θρύλο του παγκόσμιου τένις, καλό του φίλο πάνω απ’ όλα...

Ο Ελβετός τενίστας δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόσκληση και ήταν παρών για να δώσει και αυτός μπόλικη από τη λάμψη του.

Και μπορεί ο Ναδάλ να ήταν ο οικοδεσπότης, ωστόσο ο Φέντερερ κατάφερε να «κλέψει» την παράσταση με τις δηλώσεις του.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Ελβετό αν έχει γράψει κάποιο από τα τέσσερα παιδιά του σε ακαδημία τένις. «Όχι

ακόμα. Ωστόσο, αν κάποιο μου πει ότι θέλει να ασχοληθεί με το τένις, τότε θα τους φέρω σε εσένα, Ράφα» ήταν η αποθεωτική ατάκα του Ρότζερ για τον Ισπανό.

Η Ακαδημία του Ναδάλ έχει 17 γήπεδα τένις, πισίνα, γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά και εγκαταστάσεις για τη διαμονή 140 παιδιών. Υπάρχει, επίσης, ιατρικό κέντρο αλλά και διαμερίσματα ώστε να διευκολύνεται η παραμονή όσων επιθυμούν.

«Είναι ένας τρόπος για να δώσω πίσω στην γενέτειρά μου όσα μου προσέφερε» είχε πει ο Ναδάλ όταν είχε βάλει τον θεμέλιο λίθο.

«Χαίρομαι πολύ που είσαι εδώ, Ρότζερ. Έχουμε μοιραστεί πολλές σπουδαίες στιγμές στα κορτ και πάντα είχαμε υπέροχη σχέση. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό. Είσαι παράδειγμα για τις μελλοντικές γενιές και ειλικρινά σε ευχαριστώ που είσαι μαζί μου» ήταν σήμερα τα λόγια του Ναδάλ προς τον Φέντερερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα