ΔΗΚΟ:Μέρα Πειθαρχικού-Εντός των ημερών ανακοινώσεις Καρογιάν

Συνέρχεται το απόγευμα εκ νέου το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΔΗΚΟ, ενώ συνεχίζονται οι εσωκομματικοί κραδασμοί, στον απόηχο του εκλογικού αποτελέσματος.

Ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου έχουν παραπεμφθεί στελέχη του κόμματος, που κατηγορούνται για αντικομματική συμπεριφορά και υπονόμευση της υποψηφιότητας του Νικόλα Παπαδόπουλου στις Προεδρικές Εκλογές.

Σήμερα θα οδηγηθούν στο Πειθαρχικό και αξιωματούχοι Τοπικών Επιτροπών.

Νέα παραίτηση

από μέλος του ΔΗΚΟ – Η επιστολή

Συγκεκριμένα εκτός από τις περιπτώσεις, που εκκρεμούσαν, ήδη, ενώπιόν του, το Πειθαρχικό Συμβούλιο θα εξετάσει και τις νέες περιπτώσεις, που παραπέμφθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίας του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος την περασμένη Παρασκευή.

Πρόκειται για τους Άκη Λάμνησο, Σπύρο Παναγή, Μιχάλη Μιχαήλ, Νεκταρία Χαραλάμπους, Κυριάκο Αντωνιάδη, Αντώνη Σιαμαήλα, Αιμιλία Ποΐζη και Σώτο Σιάλαρο.

Την απόφασή του να μη συμμετέχει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο ανακοίνωσε, μέσω επιστολής του, προς τον Πρόεδρο του Σώματος το μέλος του Πειθαρχικού, Στέλιος Ιερωνυμίδης.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται και η επιστροφή του Προέδρου του κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου, που απουσιάζει στο εξωτερικό.

Εντός των ημερών αναμένεται και η απάντηση του τέως Προέδρου του ΔΗΚΟ, Μάριου Καρογιάν, ο οποίος αναμένεται να προβεί σε αξιολόγηση της πορείας του ΔΗΚΟ, ν’ ασκήσει κριτική στις αποφάσεις, που λήφθηκαν και να προχωρήσει σε καταγγελίες εις βάρος της σημερινής ηγεσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα