Διαγωνισμός Stoli Cyprus σημείωσε μεγάλη επιτυχία

Αδιαμφισβήτητα τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά θεωρούνται οι μεγαλύτερες γιορτές αγάπης, χαράς και προσφοράς. Μικροί και μεγάλοι περιμένουν με ανυπομονησία τις μέρες αυτές και μαζί τα δώρα του Άη Βασίλη. Μέσα σε αυτό το εορταστικό και ευδιάθετο κλίμα, η Stolichnaya Cyprus

και η εταιρεία ACM Χριστοφίδης Ltd, επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας της δημοφιλούς βότκας Stolichnaya στην Κύπρο, διοργάνωσαν τον πιο ζεστό και διασκεδαστικό χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό στη σελίδα της Stoli Cyprus στο Facebook.

O διαγωνισμός «THE XMAS PRESENT» ήταν πολύ δημιουργικός, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ζητήσουν από τον Άγιο Βασίλη το δώρο που πραγματικά επιθυμούσαν. Η διαδικασία ήταν πολύ απλή αφού ο διαγωνιζόμενος έμπαινε στο συγκεκριμένο link, συμπλήρωνε τα προσωπικά του στοιχεία και μαζί το δώρο που ήθελε να αποκτήσει, ενώ κάνοντας share τον διαγωνισμό στους φίλους του έπαιρνε δύο επιπλέον συμμετοχές για τη μεγάλη κλήρωση.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 18/12/2015 κερδίζοντας, από την πρώτη στιγμή, το ενδιαφέρον όλων και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στις 28/12/2015. Η μεγάλη κλήρωση έγινε ηλεκτρονικά στις 29/12/2015 χαρίζοντας σε 3 τυχερούς τη χαρά να πραγματοποιήσουν την ευχή τους αποκτώντας το δώρο που ζήτησαν.

Οι τρεις μεγάλοι νικητές είναι η κυρία Ανδριανή Γιάγκου η οποία κέρδισε ένα κινητό τηλέφωνο Samsung Galaxy A7, ο κύριος Γιώργος Αλεξάνδρου που πήρε ένα ipad Air tablet και η κυρία Νάταλη Ντεμιρτζιάν που έκανε δικό της ένα ipad mini. Και οι τρεις παρέλαβαν τα δώρα στο σπίτι τους από τον Άγιο Βασίλη της Stoli.

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι κάποιοι από τους συμμετέχοντες, παραμερίζοντας τα δικά τους «θέλω» και επιθυμίες, προτίμησαν να χαρίσουν τις ευχές τους σε συνανθρώπους τους που τις έχουν περισσότερο ανάγκη από τους ίδιους. Είναι σημαντικό και πολύ συγκινητικό αυτές τις γιορτινές μέρες να σκεφτόμαστε και να στηρίζουμε το συνάνθρωπό μας, καθένας με το δικό του τρόπο, προσφέροντάς του χαρά, χαμόγελο και αγάπη και ευτυχία.

Ακολουθώντας το δικό τους παράδειγμα, ας βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι για ένα καλύτερο κόσμο τη νέα χρονιά, δίνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για το αύριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα