Μελετη για ιδιωτικοποίηση ή όχι της Cyta από ΕΥΡΩΚΟ

Η βάση της μελέτης του Ευρωπαϊκού Κόμματος αναφορικά με την ιδιωτικοποίηση ή όχι της CYTA δεν θα εδράζεται ούτε σε πολιτικές ιδεοληψίες υπέρ ή κατά της ιδιωτικοποίησης, ούτε θα έχει σχέση με οποιασδήποτε συνδικαλιστικές προσεγγίσεις ή πιέσεις, αλλά καθαρά σε τεχνοοικονομικά ζητήματα και παραμέτρους.

Αυτό δήλωσε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος Δημήτρης Συλλούρης μετά τη συνάντηση του με τον Αναπληρωτή Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή της ΑΤΗΚ Μιχάλη Αχιλλέως.

Όπως είπε, η συνάντηση του με τον Αναπληρωτή Ανώτατο Εκτελεστικό

Διευθυντή της ΑΤΗΚ Μιχάλη Αχιλλέως έγινε στα πλαίσια της μελέτης του Ευρωπαϊκού Κόμματος για την τελική του τοποθέτηση, αναφορικά με την ιδιωτικοποίηση ή όχι της CYTA.

«Η βάση της μελέτης μας δεν θα εδράζεται ούτε σε πολιτικές ιδεοληψίες υπέρ ή κατά της ιδιωτικοποίησης, ούτε θα έχει σχέση με οποιασδήποτε συνδικαλιστικές προσεγγίσεις ή πιέσεις, αλλά καθαρά σε τεχνοοικονομικά ζητήματα και παραμέτρους. Γι` αυτό προτιμήσαμε να μιλήσουμε με τον Διευθυντή της CYTA, από τον οποίο θέλουμε να πάρουμε στοιχεία για να κάνουμε τη δική μας μελέτη και στη βάση αυτή θα τοποθετηθούμε», κατέληξε.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα