Δεντροφύτευση Rotary Club of Nicosia &Rotary Club of Aspelia

Στα πλαίσια των κοινωφελών δραστηριοτήτων του, το Rotary Club Nicosia, σε συνεργασία με το Rotary Aspelia, Rotary Kerynia και Rotaract Nicosia, διοργάνωσε στις 25 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. δεντροφύτευση στο χώρο μεταξύ του χώρου στάθμευσης της Τράπεζας Κύπρου και του χώρου στάθμευσης της υπεραγοράς ΜΕΤΡΟ

στο πλατύ Αγλαντζίας, στο Δήμο Αγλαντζίας. Η δεντροφύτευση αποτελούσε μέρος του προγράμματος ‘ένα μέλος ένα δέντρο του διεθνούς οργανισμού Ρόταρι (Rotary International), το οποίο απαρτίζεται από 1.200.000 μέλη. Στη δεντροφύτευση συμμετείχε ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς κύριο Χαράλαμπος Πετρίδης, καθώς επίσης μέλη και φίλοι των ροταριανών ομίλων Λευκωσία και Ασπέλια.

Το Ρόταρι έχει ως πρώτο στόχο την βοήθεια προς τον συνάνθρωπο για καλύτερη και ποιοτικότερη ζωή. Στην Κύπρο λειτουργούν 20 ροταριανοί όμιλοι με περίπου 600 συνολικά μέλη. Το Rotary Club Nicosia ιδρύθηκε το 1938 και αποτελεί τον παλαιότερο και μεγαλύτερο όμιλο της Κύπρου με 58 μέλη. Σε συνεργασία με άλλους ροταριανούς ομίλους έχει συμβάλει μεταξύ άλλων στη δημιουργία και λειτουργία του Καραϊσκάκιου Ιδρύματος, του Κέντρου Ημέρας Αλζχάϊμερ στο Λυθροδόντα, του ιδρύματος Παιδικό Χαμόγελο και άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Πρόεδρου το ομίλου, Νάτα Παναγιώτου, τηλ. 99405812, email [email protected].

Keywords
Τυχαία Θέματα