Τα STOLI Original Bar & Club Awards 2017 επιστρέφουν!

Τα Stoli Original Bar & Club Awards, ίσως ένας από τους πιο πολυσυζητημένους θεσμούς των τελευταίων χρόνων, επιστρέφει! Ο θεσμός δημιουργήθηκε από τη Stolichnaya Vodka, με απώτερο σκοπό την ποιοτική αναβάθμιση του κλάδου εστίασης και νυχτερινής διασκέδασης. Η φετινή διοργάνωση, «αγκαλιάζει» πέραν των 100 διαγωνιζομένων χώρων, σε 11 διαφορετικές κατηγορίες.

Ανεπανάληπτες εκπλήξεις τις οποίες σίγουρα δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε, παρά μόνο να σας προϊδεάσουμε

μαρτυρώντας τον φετινό παρουσιαστή που δεν είναι άλλος από την ανανεωμένη STOLI GOLD. Η μοναδικότητα του προϊόντος οφείλεται στην επιλεκτική χρήση καλής ποιότητας υλικών τα οποία έχουν σαν αποτέλεσμα την απαλή και ισορροπημένη γεύση του προϊόντος, μέσα σε μια νέα εντυπωσιακή συσκευασία.

Vote and Win Competition

Η ανάδειξη των νικητών σε κάθε κατηγορία θα επιτευχθεί με τον συμψηφισμό των αποτελεσμάτων από την ψηφοφορία του κοινού, και αφετέρου από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των επαγγελματιών. Η 7η τελετή απονομής βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Μαΐου στο Pavilion Hall στη Λευκωσία.

Ψήφισε τους αγαπημένους σου χώρους στο www.stoliawards.com.cy. και διεκδίκησε ένα μοναδικό ταξίδι στο Abu Dhabi, την πόλη της πολυτέλειας!

Platinum Sponsor:

Microsoft Innovation Centre Cyprus

Gold Sponsors:

AMATHOUS TRAVEL LTD, MASERATI. KEMANES PRINT SHOP

Digital Sponsor:

BLEND DIGITAL AGENCY

Powered by:

MIX FM

Wings by:

RED BULL

Creative Production:

The Brand Unity

Hospitality:

PAVILION HALL

Production by:

BEYOND ENTERTAINMENT

Silver sponsor:

DAVINES SUSTAINABLE BEAUTY

Keywords
Τυχαία Θέματα