«Δεν θα μείνει τίποτε, θα μαζεύουμε ξανά αγρέλια από τα χωράφια»

Με εξαιρετικά μελανά χρώματα σκιαγράφησε την επόμενη μέρα της πανδημίας του κορωνοϊού ο Κώστας Χριστοδούλου («Καραβίδας») -τόσο για το ποδόσφαιρο όσο και για τη ζωή συνολικά στην Κύπρο.

«Ζούμε πρωτόγνωρες οι καταστάσεις, ο Θεός να λυπηθεί τον κόσμο, προέχει η υγεία μας. Αυτή τη στιγμή ποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο; Προσπαθούμε να σώσουμε ό,τι σώζεται. Στο τέλος, όμως, πιστεύω ότι δεν θα μείνει τίποτα. Θα έρθει μια τεράστια κρίση που θα μας πάρει αρκετά χρόνια πίσω. Για μένα το ποδόσφαιρο είναι

σε δεύτερη μοίρα», δήλωσε στον Super Sport FM ο διοικητικός ηγέτης της Δόξας, ο οποίος στη συνέχεια τοποθετήθηκε για...

...την αποχώρηση του Γκρεμσλ: «Όταν έχεις παιδιά, το καταλαβαίνεις. Βάλαμε τους εαυτούς μας στη θέση τους. Θα φύγουν και άλλοι παίκτες. Ο καθένας θέλει να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του. Έστειλα μήνυμα στους παίκτες και τους είπα πως όποιος θέλει και μπορεί να φύγει, να αποχωρήσει και να μην σκέπτονται τώρα το ποδόσφαιρο».

...το τι θα γίνει με το β’ γκρουπ: «Είναι αχρείαστο να επιστρέψουμε. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Λεφτά δεν υπάρχουν. Όταν ξεπεραστεί αυτό το θέμα, θα καθίσουμε και θα βρούμε μια λύση. Αν υπάρχει καλή θέληση, γιατί να μην βρεθεί λύση; Σιγά-σιγά θα γυρίσουμε στα παλιά. Θα μαζεύουμε αγρέλια από τα χωράφια. Έρχονται δύσκολες μέρες. Αλίμονο σε αυτόν που δεν θα το καταλάβει».

...τα σενάρια για τη συνέχεια: «Ένα περίπου είναι το ίδιο σε όλες τις ομάδες. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι κάποιοι σκέφτονται μόνο τη δική τους ομάδα. Πρέπει να παρθεί μια απόφαση, να πάνε οι παίκτες στα σπίτια τους, γιατί αυτό δεν θα τελειώσει».

...την άποψη ότι δεν πρέπει να γίνει το β’ γκρουπ: «Μα δεν θα γίνει ούτε το πρώτο γκρουπ. Μακάρι να περάσει αυτό το κακό. Ας μείνουν όπως είναι τα πράγματα και ας πέσει η Δόξα στη Β’ Κατηγορία. Δεν με ενδιαφέρει πού θα παίξει η Δόξα. Αν είναι, ας πάει και στη Γ’ Κατηγορία. Να φύγει το κακό και θα βρούμε τη λύση. Δεν έχει σημασία, αν είναι 14 ή 16 ομάδες. Αλίμονο αν σκέφτονται κάποιοι αυτό το πράμα. Η ομοσπονδία έπρεπε να πει: όλοι σπίτι σας και θα δούμε τον Ιούλιο τι θα γίνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα