Δείτε την πρόγνωση του καιρού κατά τη σημερινή ημέρα

Αίθριος θα είναι και σήμερα ο καιρός χωρίς οποιαδήποτε σημάδια βροχών παρά το ότι βρισκόμαστε λίγες μόλις μέρες πριν τον Δεκέμβριο.

Σήµερα η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, τα ανατολικά και τα νότια παράλια, ένω θα αγγίξει τους 23 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και τους 10 στα ορεινά.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα δυτικά

και λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα δυτικά παράλια και λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 12 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 11 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση.

Την Κυριακή θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δείτε,deite