Χωρίς υποτίμηση αναμένει την Κορκ

Με πάσα σοβαρότητα και χωρίς καμία υποτίμηση, συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ εν όψει του επαναληπτικού αγώνα με την Κορκ Σίτι την ερχόμενη Πέμπτη στο «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ». Μπορεί οι Λαρνακείς να πήραν σημαντικό προβάδισμα με τη νίκη τους με 1-0 στο Κορκ, ωστόσο ο Ιμανόλ Ιδιακέθ τονίζει συνεχώς στους ποδοσφαιριστές του ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Άλλωστε, οι Ιρλανδοί έδειξαν ότι πρόκειται για μια δυνατή ομάδα, που βάζουν αρκετή πίεση και γι’ αυτό ο Ισπανός τεχνικός έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου.


Το

ευχάριστο για τον κ. Ιδιακέθ είναι ότι έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, αφού προπονούνται κανονικά. Ο Μουρίγιο, που προπονήθηκε για πρώτη φορά σε φουλ ρυθμούς από την έναρξη της προετοιμασίας, θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.
Στο μεταξύ, ο Ηλίας Χαραλάμπους θα ταξιδεύσει στο Μινσκ για να παρακολουθήσει τον επαναληπτικό αγώνα Δυναμό Μινσκ-Ραμποτνίσκι, από τον οποίο θα προκύψει η αντίπαλος των δευτεραθλητών στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
Όσον αφορά στον προγραμματισμό, τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, με τον Τσάβι Ρόκα να ψάχνει για δεξί μπακ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για επιθετικό. Όπως είναι διαμορφωμένο το ρόστερ μέχρι αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να αποχωρήσουν δύο παίκτες, με τους Γκαρίδο και Ορτίθ να βρίσκονται ένα βήμα πριν την έξοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα