Ξεκαθαρίζει του Διούδη στον Παναθηναϊκό

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον του Σωκράτη Διούδη, καθώς βρίσκονται στο τελικό στάδιο οι συζητήσεις μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού. Με δηλώσεις του, ο Παύλος Μυροφορίδης υποστήριξε ότι ο ίδιος είναι προετοιμασμένος στο ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη.

Αυτή τη στιγμή, το ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη στον Παναθηναϊκό είναι το επικρατέστερο, αλλά μένει να διευκρινιστεί ο τρόπος. Tο ποσοστό μεταπώλησης (35%) που διατηρεί η Κλαμπ Μπριζ

έχει ρίξει στο τραπέζι κι άλλες ιδέες – έως την υπογραφή επέκτασης συμβολαίου του παίκτη με ταυτόχρονο δανεισμό στον Παναθηναϊκό και οψιόν αγοράς – και οριστική εξέλιξη θα σημειωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Παύλος Μυροφορίδης, σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM, σημείωσε ότι… «είναι ένα ζήτημα που χειρίζεται αποκλειστικά ο κ. Καρυπίδης με τον Παναθηναϊκό. Εάν πάντως υπάρξει αποχώρηση του Σωκράτη, ο Μανώλης Αποστολίδης θα είναι ο τερματοφύλακάς μας, ενώ υπάρχει και ο Αναγνωστόπουλος, στον οποίο πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα