Χωρίς ρεύμα, νερό και θέρμανση οι μαθητές στο Γυμνάσιο Αγρού

Χωρίς ρεύμα, νερό και θέρμανση έμειναν σήμερα οι μαθητές στο Γυμνάσιο του χιονισμένου Αγρού.

Οι υπό το μηδέν θερμοκρασίες, οδήγησαν τους μαθητές σε εκδήλωση διαμαρτυρίας.

«Πάγωσαν σωλήνες στο οδικό σύστημα του Αγρού, επηρεάζοντας έτσι έναν από τους λέβητες του Γυμνασίου», δήλωσε στο SigmaLive, o Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης Δρ Κυπριανός Λούις, κληθείς να σχολιάσει τη διαμαρτυρία των μαθητών προσθέτοντας ότι έγιναν οι απαραίτητες ρυθμίσεις για επίλυση του προβλήματος.

«Σε συνεργασία με τον διευθυντή του Γυμνασίου, καλέσαμε τις τεχνικές υπηρεσίες οι οποίες έστειλαν λειτουργό για να επίλυσει την κατάσταση. Στη συνέχεια έδωσα εντολές να μεταφερθούν οι μαθητές σε άλλες πτέρυγες που να ήταν σε καλύτερη κατάσταση και αν δεν ήταν εφικτό αυτό, τότε δόθηκαν οδηγίες να σχολάσουν».

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Αγρού, Παναγιώτης Λαμπίτσης μιλώντας στο SigmaLive είπε ότι «τα παιδιά αντέδρασαν δικαιολογημένα» τονίζοντας πως «κανένας δεν μπορούσε να προβλέψει την έκταση του προβλήματος».

Το γεφύρι της Άρτας τα αντισεισμικά έργα

Ο Διευθυντής του σχολείου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι εδώ και 6,5 χρόνια, εκτελούνται αντισεισμικά έργα στο γυμνάσιο κάτι που προκαλεί συνεχώς προβλήματα και οχληρία.

Τα προβλήματα δήλωσε, δεν λύνονται με το κλείσιμο του σχολείου ή τις διαμαρτυρίες και κάλεσε τις αρχές να επιληφθούν του ζητήματος.

Κληθείς να σχολιάσει, ο Διευθυντής Μέσης Εκπαίδευσης, ανέφερε πως στις 11 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στην οποία θα συμμετάσχουν ο προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών, ο Επαρχιακός Λειτουργός Λεμεσού, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Αγρού, καθώς επίσης και ο Σύνδεσμος Γονέων για καταγραφή των προβλημάτων του Γυμνασίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα