Αυγουστή:"Η ομάδα δεν είναι αυτή που είχα τα προηγούμενα χρόνια"

Δηλώσεις μετά την ήττα από την ΑΕΛ στο τοπικό ντέρμπι έκανε ο Σωφρόνης Αυγουστή.Ο τεχνικός του Απόλλωνα μίλησε για την ήττα αλλά και για τον Κονναφή.

«Για εμάς αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο. Τόσο με την Άχνα όσο και σήμερα μέτρησα όλα όσα πήγαν στο στόχο. Αυτό που είδαμε με την επιστροφή μου δεν ήταν αυτό που περίμενα. Δεν υπάρχουν άλλοι από εμάς που θα πρέπει να αλλάξουν την κατάσταση. 35 μέρες έγιναν πολλά για εμένα,. Αν έκανα σωστό ή λάθος είναι δική μου απόφαση. Είμαι εδώ για να προσπαθήσω να διορθώσω κάποια πράγματα, μέχρι

το καλοκαίρι. Η ομάδα δεν είναι αυτή που είχα τα προηγούμενα χρόνια, με πάθος και τρεξίματα και θαύμαζε όλος ο κόσμος. Το τι έγινε στην απουσία μου δεν ξέρω και αυτό ήδη ενημέρωσα τους παίκτες πως δεν υπάρχει άλλος εκτός από εμάς για να βρούμε λύσεις. Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους σαν προπονητή αλλά και τους ίδιους. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο λειτουργίας. Ο Απόλλωνας δεν έχει ανάγκη οποιανδήποτε προπονητή αλλά και παίκτη. Η ομάδα θα βρει τον δρόμο της με κάποιες σωστές αποφάσεις από όλους, ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι. Καλεί συνέχεια στην ΑΕΛ. Σίγουρα η ευθύνη βαραίνει τον προπονητή αλλά αυτή την στιγμή σίγουρα δεν βρήκα αυτά που άφησαν πριν 35 μέρες. Ο Απόλλωνας η ΑΕΛ, η Ομόνοια ή το ΑΠΟΕΛ ή ΑΕΚ ή Ανόρθωση, όλοι παλεύουν για την νίκη. Αν κάποια ομάδα βγει εκτός στόχων έγιναν κάποια πράγματα για να βγει. Υπάρχουν οι στόχοι κάθε χρόνο. Οι μεγάλες ομάδες έχουν στόχους. Αυτό που υπάρχει τώρα είναι η κακή ψυχολογία. Ευθύνη την έχουμε εμείς τώρα. Από εμάς εξαρτάται για να βρει η ομάδα τα πόδια. Κανείς άλλος. Ο Κοναφής είναι μέρος της διοίκησης, αφορά την διοίκηση. Τι θα γίνει είναι απόφαση της διοίκησης» 

Keywords
Τυχαία Θέματα