"Σκόνταψε" η Ίντερ (video)

Η Ίντερ είχε μεγάλη ευκαιρία να ανέβει ξανά στην πρώτη θέση της Serie A αλλά, η Πάρμα έφυγε με τον βαθμό από το «San Siro» (2-2).

Οι «νερατζούρι» δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το δώρο της Λέτσε που το μεσημέρι πήρε τον βαθμό από την Γιουβέντους και σκόνταψαν εντός έδρας με την σκληροτράχηλη Πάρμα, μένοντας στο -1 από την πρώτη θέση.

Στο πρώτο μέρος η Ίντερ αν και κινδύνευσε δύο φορές να μείνει πίσω στο σκορ, ο Καντρέβα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε στο 23' με

σουτ έξω από την πειροχή που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Σέπε. 

Η... χαρά βέβαια δεν κράτησε πολύ για τους γηπεδούχους, αφού μέσα σε τέσσερα λεπτά (26'-30') η Πάρμα γύρισε την αναμέτρηση. Ο Καραμό - που είναι δανεικός από την Ίντερ- με ωραία προσπάθεια και βολίδα έξω από την περιοχή ισοφάρισε, με τον Ζορζίνιο μετά από ασίστ του νεαρού να κάνει το 1-2 για τους φιλοξενούμενους που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε στο δεύτερο μέρος κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με σκόρερ τον Ρομέλου Λουκάκου 55' να εκμεταλλεύεται ωραία πάσα του Καντρέβα για το 2-2. Αξίζει να σημειωθεί πως ο διαιτητής είδε τη φάση στο VAR και μετά από τέσσερα λεπτά έδειξε σέντρα σε μια πολύ δύσκολη φάση. 

Μετά το 2-2 η Ίντερ είχε την κατοχή και στις καθυστερήσεις ο Εσπόσιτο, έφτασε μια... ανάσα από το 3-2 αλλά το σουτ του έφυγε λίγο άουτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα