«Άρωμα Βανίλιας»

Το «Άρωμα Βανίλιας» δια χειρός Γιάννη, σας συντροφεύει στις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας, βάζοντας τη δική του γλυκιά πινελιά στο γάμο, τη βάφτιση του μικρού σας, τα γενέθλια και τις γιορτές σας. O pastry chef και ιδιοκτήτης, Γιάννης Τούμπας, δημιούργησε ένα ζεστό ζαχαροπλαστείο στην καρδιά της Λευκωσίας, όπου θα βρείτε μοναδικά σε γεύση γλυκά, τούρτες και κεραστικά, φτιαγμένα με άριστης ποιότητας υλικά, που σας παρασέρνουν στη μαγεία τους, γλυκαίνοντας τις εκδηλώσεις σας.

Η γκάμα των γλυκών (κορμοί, τούρτες και ατομικά γλυκά)

ανανεώνεται τακτικά με νέες προτάσεις που θα σας βάλουν σίγουρα σε πειρασμό. Στο «Άρωμα Βανίλιας» θα βρείτε γλυκά σύγχρονης δημιουργικής ζαχαροπλαστικής που διακρίνονται για τις προσεγμένες πρώτες ύλες τους. Ανάλαφρες και δροσερές κρέμες και απολαυστικές mousse με παιχνιδιάρικες εναλλαγές από τραγανές υφές, συνθέτουν μοναδικές και διαφορετικές δημιουργίες με έμφαση στη λεπτομέρεια και την ποιότητα. Για όσους αποφεύγουν τη ζάχαρη, υπάρχουν και επιλογές σε γλυκά με στέβια.

Για όσους παντρεύονται, σταθερή αξία στις προτάσεις του «Άρωμα Βανίλιας» για ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο κεραστικό γάμου, αποτελούν οι υπέροχες τάρτες (salted caramel peanut tart, pistachio praline tart και hazelnut praline tart). Μια διαφορετική και ολοκαίνουρια πρόταση για τους πιο παραδοσιακούς πελάτες, είναι το πολύ ξεχωριστό μυκονιάτικο, με γέμιση ή χωρίς (αμύγδαλο, χαλεπιανό, ανάμεικτο). Το μυκονιάτικο αποτελεί ένα πλούσιο σε γεύση κεραστικό καθώς δεν περιέχει καθόλου αλεύρι, το οποίο σημειώνει τεράστια επιτυχία ως μια εναλλακτική και φρέσκια πρόταση αντί του συνηθισμένου πλέον λουκουμιού.

Στις διαχρονικές επιλογές κεραστικών των πελατών του ζαχαροπλαστείου, παραμένουν επίσης τα καρυδάτα με γέμιση ganache ή pistachio, τα pistachio με γέμιση ganache, οι λαχταριστές πραλίνες και τα brownies (walnut, cheeseel).

Το "Άρωμα Βανίλιας", ετοιμάζει επίσης για σας ευφάνταστες τρισδιάστατες τούρτες στο σχέδιο και στη γεύση της επιλογής σας, προσφέροντας πέραν των 150 γευστικών συνδυασμών, και πανέμορφα candy tables με γευστικά μπισκότα, cupcakes, cake pops, macarons, μαρέγκες κ.ά.

Πέρα από τα κεραστικά θα βρείτε ποικιλία από σπιτικές μαρμελάδες και αλείμματα για ψωμί (spreads) όπως salted caramel, βατόμουρο με βανίλια Μαγαδασκάρης, φουντούκι-καραμέλα κ.α, που μπορούν να προσφερθούν και ως μπομπονιέρες, καθώς επίσης μπισκότα και σοκολατάκια που θα ενθουσιάσουν εσάς και τους αγαπημένους σας!

Με χαρούμενη διάθεση, ζεστασιά και φιλοξενία, το «Άρωμα Βανίλιας» σας περιμένει να το επισκεφθείτε, στη Λεωφόρο Στροβόλου 162, 2048 Στρόβολος (απέναντι από Corso Italia). Τηλ. Επικοινωνίας: 22 510234 και 99 837744.

Keywords
Τυχαία Θέματα