Διέφυγε τον κίνδυνο ο άνδρας που πυροβολήθηκε στον Πειραιά – Τέσσερις σφαίρες στο όχημά του

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο «νονός» της νύχτας που έπεσε θύμα επίθεσης, ενώ βρισκόταν εντός σταθμευμένου οχήματοςΟι δράστες που επέβαιναν σε λευκό βαν σταμάτησαν πίσω του και πυροβόλησαν τουλάχιστον τέσσερις φορές εναντίον τουΤραυματίσθηκε σοβαρά σε πόδια και χέρια

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει στη νύχτα με αφετηρία τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου στο Χαϊδάρι τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι φόβοι των Αρχών ότι αυτό θα σηματοδοτούσε μπαράζ ανάλογων ενεργειών ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της «Greek Mafia» βγήκαν αληθινοί

και έκτοτε καταγράφεται η μία εκτέλεση πίσω από την άλλη.

Το βράδυ της Τρίτης, περίπου μισή ώρα μετά τις 9 το βράδυ της Τρίτης, η Αστυνομία κλήθηκε για πυροβολισμούς στην Ακτή Κονδύλη 4, στον Πειραιά. Εκεί βρέθηκε από τους αστυνομικούς βαριά τραυματισμένος μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, γνωστός «νονός» που είχε διατελέσει εκτελεστής για λογαριασμό της «Greek Mafia».

Η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του εκτυλίχθηκε όταν ενώ βρισκόταν εντός σταθμευμένου οχήματος στην Ακτή Κονδύλη, στη θέση του οδηγού, σταμάτησε πίσω του ένα λευκό βαν από το οποίοι βγήκαν άγνωστοι δράστες και πυροβόλησαν εναντίον του με καλάσνικοφ τουλάχιστον τέσσερις φορές. Οι βολίδες διαπέρασαν το παρμπρίζ και τραυμάτισαν το θύμα στο δεξί χέρι και το αριστερό πόδι, με σοβαρότερο τραύμα αυτό στον μηρό. Ο ίδιος ήταν επίσης οπλισμένος με ένα πιστόλι, το οποίο όμως δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει.

Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν καμένο ένα λευκό βανάκι και μέσα σε αυτό ένα επίσης καμένο καλάσνικοφ, με γεμιστήρα που είχε 24 φυσίγγια, στη συμβολή των οδών Μήλου και Αιτωλικού στον Πειραιά, τα οποία όπως όλα δείχνουν ήταν το όχημα διαφυγής των δραστών και το όπλο που χρησιμοποίησαν. Τα ευρήματα έχουν μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για ενδελεχή ανάλυση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο εν λόγω άνδρας, φέρεται ως ύποπτος για τη δολοφονία του 45χρονου Μανώλη Καραγιάννη γνωστού ως «Νταίζη» ή «Καράφλα» ή «Σαμπρέλα», τον περασμένο Ιούνιο, στο Παλαιό Φάληρο, ενώ φέρεται να ήταν φίλος της 33χρονης Κατερίνας Αναγνωστάκη, οποία εκτελέστηκε με μαφιόζικο τρόπο τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Κηφισιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα