Άρχισε η δίκη για τη δολοφονία Τ/κ DJ στο Λονδίνο

Μία πρωτοφανή σε βιαιότητα δολοφονία περιγράφηκε σε δικαστήριο του Λονδίνου που εξετάζει το θάνατο ενός δημοφιλούς μεταξύ της τουρκόφωνης κοινότητας της Βρετανίας DJ και ραδιοφωνικού παραγωγού.

Ο τουρκοκυπριακής καταγωγής 43χρονος Κοράι Αλπεργκίν, ιδιοκτήτης του λονδρέζικου Bizim FM, απήχθη με τη σύντροφό του στις 13 Οκτωβρίου 2022 καθώς επέστρεφαν στο σπίτι τους κοντά στο γήπεδο της Τότεναμ στο βόρειο Λονδίνο.

Τοποθετήθηκαν από τους απαγωγείς σε ένα φορτηγάκι και μεταφέρθηκαν σε ένα άδειο εστιατόριο. Εκεί ο θανών υπέστη ξυλοδαρμό, στραγγαλισμό, εγκαύματα με καυτό

νερό, μαχαίρωμα, ακρωτηριασμό και τραύματα στα γεννητικά όργανα - συνολικά 94 διαφορετικά τραύματα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Η σύντροφός του έμεινε κλειδωμένη στην τουαλέτα του εστιατορίου επί δύο ημέρες πριν την απελευθερώσουν.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, ο Αλπεργκίν επέστρεψε στο Λονδίνο μετά από εκείνες τις καλοκαιρινές διακοπές του στην Τουρκία αγχωμένος διότι, όπως εκμυστηρεύτηκε σε φίλο του, «είχε πει το λάθος πράγμα στους λάθος ανθρώπους».

Αναφέρθηκε επίσης ότι είχε συσσωρεύσει σημαντικά οικονομικά χρέη.

Κατηγορούμενοι για τη δολοφονία στη δίκη είναι έξι άνδρες από το βόρειο Λονδίνο ηλικίας από 32 έως 56 ετών, δύο εκ των οποίων είναι τουρκικής καταγωγής.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα