Απόπειρα φόνου Πόλης Χρυσοχούς: Αυτή ήταν η αιτία του καυγά

Παραλίγο τραγωδία στον κατασκηνωτικό χώρο Πόλεως Χρυσοχούς και μάλιστα γι’ απίστευτη αιτία!

Η δυνατή μουσική ήταν η αφορμή που ξέσπασε χθες το βράδυ ο καβγάς ανάμεσα στις δυο παρέες νεαρών που κατασκηνώνουν στο κατασκηνωτικό χώρο Πόλεως Χρυσοχούς. Ο καυγάς είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό με μαχαίρι ενός νεαρού ηλικίας 36 χρόνων απο τη Λάρνακα.

Όπως αναφέρει PafosPress.com , μια παρέα νεαρών που κατασκηνώνει στην Πόλη Χρυσοχούς ζήτησε από διπλανή παρέα νεαρών να χαμηλώσει την ένταση της μουσικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός που τραυματίστηκε φαίνεται να ενοχλήθηκε

απο τον τρόπο που η παρέα του προσεγγίστηκε απο τους “γείτονες” με αποτέλεσμα ν’ ανάψουν τα αίματα και να προκληθεί συμπλοκή μεταξύ των νεαρών.

Απο τον καβγά, όπως όλα δείχνουν, ο νεαρός δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι απο άλλο νεαρό πρόσωπο στην πλάτη με αποτέλεσμα να διακομισθεί τραυματίας στη μία τα ξημερώματα, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς.

Ο νεαρός φέρει τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ευτυχώς εκτός κινδύνου. Ο άνδρας, όπως διαφάνηκε από την εξέταση που έγινε από τους θεράποντες ιατρούς, υπέστη βαθύ θλαστικό τραύμα στην αριστερή ωμοπλάτη.

Τα αίτια της πρόκλησης του τραύματος του διερευνώνται από την Αστυνομία η οποία αναζητά συγκεκριμένο πρόσωπο ενώ εξετάζει απόπειρα φόνου.


Keywords
Τυχαία Θέματα