«Φεύγει από τη Λας Πάλμας ο Αραούχο»

Ισπανικό Μέσο αποκαλύπτει ότι ο Σέρχιο Αραούχο δεν βρίσκεται στα πλάνα της Λας Πάλμας ενόψει της νέας σεζόν και ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ενώ γίνεται λόγος και στις πρόσφατες δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ.

Σημαντικά νέα έρχονται από την Ισπανία αναφορικά με το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο στη Λας Πάλμας, τονίζοντας ότι ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας των Κανάριων

Νήσων πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Την είδηση αποκαλύπτει το El Gol Digital, το οποίο επισημαίνει ότι ο Αραούχο «μετράει ώρες» στη Λας Πάλμας καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή, Μανόλο Μάρκεθ, ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα, στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος ότι η Λας Πάλμας έχει βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Αλβανού επιθετικού της Ίντερ, Ρέι Μανάι.

Η είδηση αναπαράγεται από διάφορα ισπανικά Μέσα, τα οποία κάνουν αναφορά και στις πρόσφατες δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος μιλώντας στο ραδιόφωνο της Marca στα Κανάρια Νησιά είχε αφήσει ανοικτό το θέμα επιστροφής του Αραούχο στην ΑΕΚ ως τα τέλη του Αυγούστου.

Η ΑΕΚ από τη μεριά της θα περιμένει τις οριστικές εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Αραούχο στη Λας Πάλμας, η οποία αν τελικά «ανάψει το πράσινο φως» της παραχώρησης του Αργεντινού άσου θα κινητοποιήσει την Ένωση για την επιστροφή του στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα