Το Τάεκβοντο στην Πανεπιστημιάδα 2017

Δυο κορυφαίες πρωταθλητές του Ολυμπιακού Τάεκβοντο Κυριακή Κουττούκη και Δέσποινα Πηλαβάκη ως επίσης και ο κορυφαίος αθλητής Ιωάννης Πηλαβάκης θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στην Πανεπιστημιάδα 2017 που θα γίνει στην Taipei από 18 μέχρι 28 Αυγούστου.

Στο πολύ μεγάλο αυτό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα πάρουν μέρος και οι αθλητές Δημήτρης Μουστάκας και Γεώργιος Κακούρης ως επίσης και η αθλήτρια Ειρήνη Πασιουλή.

Την ομάδα θα συνοδεύουν οι προπονητές Νίκος Νικολάου και Ανδρέας Πηλαβάκης, οι οποίοι ‘όπως μας έχουν δηλώσει είναι αρκετά αισιόδοξοι για τους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες μας που θα αναμετρηθούν με τους κορυφαίους αθλητές/τριες του κόσμου. Και στους έξι πιο πάνω αθλητές/τριες, τόσο ο πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Τάεκβοντο Κύπρου (ΕΟΤΚ) Φοίβος Χρίστου, όσο και το Δ.Σ. της ΕΟΤΚ εύχονται κάθε επιτυχία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πανεπιστημιάδα 2017 βρίσκεται στην βαθμολογία των πρωταθλημάτων ¨G2¨ του Παγκόσμιου Τάεκβοντο οι δε βαθμοί επιτυχίας των αθλητών/τριων μετρούν για τους σχεδιασμούς πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020. Τέλος η ΕΟΤΚ ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΚΟΠΑ Δρ. Μιχάλη Κρασιά που έχει συμπεριλάβει στην αποστολή ¨Πανεπιστημιάδα 2017¨ έξι πρωταθλητές/τριες Τάεκβοντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα