«Φεύγει από τη Λας Πάλμας ο Αραούχο»


Σημαντικά νέα έρχονται από την Ισπανία αναφορικά με το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο στη Λας Πάλμας, τονίζοντας ότι ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας των Κανάριων Νήσων πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Την είδηση αποκαλύπτει το El Gol Digital, το οποίο επισημαίνει ότι ο Αραούχο «μετράει ώρες» στη Λας Πάλμας καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή, Μανόλο Μάρκεθ, ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα,

στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος ότι η Λας Πάλμας έχει βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Αλβανού επιθετικού της Ίντερ, Ρέι Μανάι.

Η είδηση αναπαράγεται από διάφορα ισπανικά Μέσα, τα οποία κάνουν αναφορά και στις πρόσφατες δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος μιλώντας στο ραδιόφωνο της Marca στα Κανάρια Νησιά είχε αφήσει ανοικτό το θέμα επιστροφής του Αραούχο στην ΑΕΚ ως τα τέλη του Αυγούστου.

Η ΑΕΚ από τη μεριά της θα περιμένει τις οριστικές εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Αραούχο στη Λας Πάλμας, η οποία αν τελικά «ανάψει το πράσινο φως» της παραχώρησης του Αργεντινού άσου θα κινητοποιήσει την Ένωση για την επιστροφή του στην ομάδα.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα