Απόλλων: Μετά τον Βινίσιους, ο Μπαρμπάρο

Μετά τον Πάουλο Βινίσιους, που από χθες ξεκίνησε δουλειά στο Τέλκι, πιάνει σειρά ο Αλεχάντρο Μπαρμπάρο, ο οποίος θα βρίσκεται σήμερα στην Ουγγαρία και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του Απόλλωνα, Πέδρο Εμάνουελ. Ο Αργεντινός πλάγιος επιθετικός ήρθε στην Κύπρο την Παρασκευή, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτησή του αφού υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια και το βράδυ

πήρε τον δρόμο για την Ουγγαρία. Έτσι ολοκληρώθηκε ακόμα μια μεγάλη εκκρεμότητα που υπήρχε στο ρόστερ του Απόλλωνα και οι προσπάθειες στρέφονται αποκλειστικά στην απόκτηση του Βόλοβικ, του τελευταίου κομματιού που θα ολοκληρώσει το κυανόλευκο παζλ για τη νέα χρονιά.

Υπομονή για Βόλοβικ
Για τον Ουκρανό κεντρικό αμυντικό λέχθηκε από τον επίσημο Απόλλωνα ότι πρέπει να έχουν υπομονή γιατί ακόμα υπάρχει οικονομική διαφορά. Το συμβόλαιο του 32χρονου κεντρικού αμυντικού με τη Σαχτάρ είναι πολύ μεγάλο και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί ο Απόλλωνας να το αναλάβει. Αυτήν τη στιγμή οι επαφές με τους Ουκρανούς είναι να αναλάβουν ένα μέρος του συμβολαίου (αφού ο Βόλοβικ έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και στον Απόλλωνα θα δοθεί με δανεισμό) και το υπόλοιπο η λεμεσιανή ομάδα. Παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζουν για την ώρα οι διαπραγματεύσεις από τον Απόλλωνα, βγαίνει μια αισιοδοξία ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος και ο Βόλοβικ θα ενισχύσει την κυανόλευκη οπισθοφυλακή τη νέα περίοδο.


Ο Βραζιλιάνος αμυντικός Πάουλο Βινίσιους, που χθες το πρωί πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στα κυανόλευκα, νιώθει ήδη σαν στο σπίτι του στη νέα του ομάδα. Και αυτό γιατί γνωρίζει τους Ζοάο Πέδρο, Νούνο Λόπες και Μπρούνο Βάλε, οι οποίοι τον ανέλαβαν από χθες και τον βάζουν στο κλίμα της ομάδας. Ταυτόχρονα ο πρώην αμυντικός της Μποαβίστα έδειξε να είναι σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, γι' αυτό και μπήκε αμέσως στο προπονητικό πρόγραμμα μαζί με τους νέους του συμπαίκτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα