Απόλλων: Εντόπισαν τα λάθη και βλέπουν μπροστά

Έκαναν την αυτοκριτική τους, εντόπισαν τα λάθη και πλέον κοιτάζουν μπροστά στον Απόλλωνα. Η κακή εμφάνιση, που είχε σαν συνέπεια την ήττα στο «Αμμόχωστος», προβλημάτισε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, όμως δεν τους αποπροσανατολίζει από τον στόχο τους, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης ανέλαβε δράση τη Δευτέρα και βρέθηκε στο Κολόσσι όχι για να απειλήσει θεούς και δαίμονες, αλλά για να δείξει την

έμπρακτη στήριξη του ιδίου και του συμβουλίου του στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο. Ο ισχυρός άντρας του Απόλλωνα ζήτησε από όλους προσπάθεια στα εναπομείναντα εννέα παιγνίδια, να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους και να μην περιμένουν ότι η φανέλα από μόνη της θα κερδίζει τους αγώνες. Μόνο έτσι ο Απόλλωνας θα φθάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 9 ολόκληρα χρόνια.Η εμφάνιση του Σαββάτου πείραξε περισσότερο από όλους τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, που γνωρίζουν ότι αδίκησαν τους εαυτούς τους και έδωσαν δικαιώματα. Οι «κυανόλευκοι» είναι οι πρώτοι που γνωρίζουν τις δυνατότητές τους και γι' αυτό θέλουν, αρχής γενομένης το Σάββατο, να επιστρέψουν στις νίκες και στην πορεία προς το πρωτάθλημα. Οι ίδιοι πιστεύουν περισσότερο από τον καθένα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και γι' αυτό θα προσπαθήσουν στη συνέχεια να δώσουν το 100% έτσι ώστε να χαροποιήσουν τον κόσμο τους.Ψηλό το εμπόδιο, όμως…Το εμπόδιο που ορθώνεται μπροστά στον Απόλλωνα είναι ιδιαίτερα ψηλό. Είναι η μοναδική ομάδα που κέρδισε τον Απόλλωνα και στις δύο προηγούμενες φετινές αναμετρήσεις και μάλιστα με εύκολο τρόπο. Αυτό σίγουρα αποτελεί και ένα επιπλέον κίνητρο για τους «κυανόλευκους». Να πετύχουν την πρώτη φετινή τους νίκη σε βάρος της ΑΕΚ, που θα τους δώσει ξανά την απαραίτητη ώθηση. Στον Απόλλωνα δεν βλέπουν τον αγώνα του Τσιρείου ως μια ευκαιρία για εκδίκηση, αλλά ως μια ευκαιρία για να κερδίσουν την 3η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα που φέτος αποτελεί τον μεγαλύτερό τους πονοκέφαλο.Επανέρχονται τρειςΤο θετικό για τον Ιοάν Αντόνε είναι πως θα έχει ξανά στη διάθεση του τους Σανγκόι, Μεριέμ και Χαμντανί. Ιδιαίτερα ο Αργεντινός άσος αναμένεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επιθετική γραμμή του Απόλλωνα, αφού είναι αποφασισμένος να οδηγήσει την ομάδα του προς τον τίτλο. Ο Σανγκόι, μένοντας έξι αγώνες εκτός ομάδας, θεωρεί ότι χρωστά πράγματα στον Απόλλωνα και θέλει με την απόδοσή του και τις εμφανίσεις του να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή. Κακά τα ψέματα, το «αλάνι» αποτελεί τον φυσικό ηγέτη του Απόλλωνα και η παρουσία του σε αυτήν την κρίσιμη καμπή μόνο θετική είναι για τη λεμεσιανή ομάδα.Φυσικά και οι επιστροφές των Μεριέμ και Χαμντανί αλλάζουν τον Απόλλωνα στη μεσαία γραμμή. Και αυτό γιατί με την παρουσία του Γάλλου παικταρά θα απελευθερωθεί ο Ρόσα, ο οποίος στα 21 του δεν μπορεί να επωμιστεί τις ευθύνες οργάνωσης του κυανόλευκου παιγνιδιού, ενώ τώρα θα έχει την ευκαιρία να δείξει το πλούσιο ταλέντο του. Ο Μεριέμ στον τελευταίο του αγώνα με την Ανόρθωση πραγματοποίησε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση και η εμπειρία του θα είναι καταλυτική σε αυτό το κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Επίσης, η παρουσία του Μαροκινού μέσου δίνει στον Απόλλωνα αμυντική σταθερότητα, αφού ο Χαμντανί είναι ένας παίκτης που τρέχει ακατάπαυστα και μαρκάρει σε όλα το μήκη και πλάτη του γηπέδου, και άλλος παίκτης στην ομάδα με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν υπάρχει.

Keywords
Τυχαία Θέματα