Απόλλων: Αδιαπραγμάτευτος στόχος η νίκη

Πεισμωμένος και αποφασισμένος για επιστροφή στις νίκες, ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει σήμερα στο μεγάλο λεμεσιανό ντέρμπι την ΑΕΛ. Ο Σωφρόνης Αυγουστή δούλεψε μαζί με τους παίκτες του στο πλάνο που θα ακολουθήσουν, έτσι ώστε ο Απόλλωνας να παρουσιαστεί και πάλι διαβασμένος για να πάρει τη νίκη που είναι και ο μοναδικός του στόχος. Το τρίποντο θα του δώσει τεράστια ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και όλοι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί την προσπάθειά τους στη β' φάση για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Κύπριος τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του έχουν μελετήσει την ΑΕΛ, έτσι ώστε να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα να εκμεταλλευτούν τα δικά τους πλεονεκτήματα, αλλά και τα μειονεκτήματα των «κιτρίνων». Αυτό που ζήτησε ο Κύπριος τεχνικός από τους παίκτες του είναι να μην εφησυχάσουν από τα προβλήματα του αντιπάλου τους, να έχουν πάθος και μυαλό για να μπορέσουν να πάρουν το ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Γεμάτη Δυτική περιμένουν στον Απόλλωνα στο σημερινό ντέρμπι. Η ομάδα είναι αήττητη, κυνηγά το πρωτάθλημα ενώ στο επόμενο εντός έδρας παιγνίδι το «Τσίρειο» θα είναι... τιμωρημένο. Έτσι αναμένεται να δώσουν μαζικά το «παρών» τους για να σπρώξουν την ομάδα τους σε μια ακόμα νίκη, που θα την κρατήσει στο κόλπο του τίτλου. Στον Απόλλωνα όλοι ξέρουν ότι ο κόσμος δίνει μεγάλη δυναμική στην ομάδα. Εισιτήρια θα υπάρχουν μέχρι το μεσημέρι στην μπουτίκ και μετά στο γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα