ΑΕΛ: Εφαλτήριο για την ανάκαμψη

Στο ντεμπούτο του Διονύση Διονυσίου στον πάγκο της, η ΑΕΛ θέλει να αφήσει πίσω της τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα, να κερδίσει στο μεγάλο λεμεσιανό ντέρμπι και να δει με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη και για να τον πετύχει μέσω του πρωταθλήματος πρέπει να τερματίσει στην 3η θέση. Οι συνεχόμενες ήττες την έχουν φέρει στο -6 από τον σημερινό της αντίπαλο και γι' αυτό, το να κερδίσει αποτελεί μονόδρομο. Όπως είναι λογικό, το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό,

αν και ο κ. Διονύσιου προσπάθησε και κατάφερε να το βελτιώσει.

Όμως, σε ένα λεμεσιανό ντέρμπι τα προβλήματα μπαίνουν στην άκρη, αφού υπάρχει πάντα το κίνητρο για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Πόσo μάλλον σήμερα που, με τα έως τώρα βαθμολογικά δεδομένα, δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Ο τεχνικός των «κιτρίνων» ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν πάθος, διάθεση και να προσπαθήσουν να ακολουθήσουν κατά γράμμα το αγωνιστικό πλάνο που δούλεψαν στην προπόνηση.

Υπάρχουν προβλήματα με ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν τραυματισμούς, είναι όλοι στην αποστολή και σήμερα, λίγο πριν από το παιγνίδι, θα φανεί αν θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Αυτοί είναι οι Τζούνιορ, Πίτι, Μπλάνκο και Κυριάκου. Στόχος του προπονητή της ΑΕΛ είναι να μην επιτρέψει στον αντίπαλο να έχει την κατοχή της μπάλας και να κάνει το παιγνίδι του. Θα είναι «κλειδί» για την ΑΕΛ στο σημερινό παιγνίδι το πώς θα παρουσιαστεί αμυντικά, όπου στα τελευταία τέσσερα παιγνίδια έχει πρόβλημα. Κόντρα στη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, θα εξαρτηθούν πολλά από το αν αμυντικά θα είναι καλή.

Άγνωστος είναι ο αριθμός των φίλων της ΑΕΛ που θα βρεθούν σήμερα στην Ανατολική. Η απογοήτευση υπάρχει λόγω της πορείας της ομάδας τον τελευταίο μήνα, όπως και των γεγονότων των τελευταίων ημερών. Έγινε κάλεσμα από το προσωρινό συμβούλιο των οργανωμένων να δώσει μαζικά το «παρών» του ο κόσμος στο γήπεδο. Εισιτήρια θα υπάρχουν μέχρι το μεσημέρι στην μπουτίκ και, μετά, στα ταμεία του γηπέδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα