Άγιο είχαν οδηγοί σε Λευκωσία και Παραλίμνι (Pics)

Άγιο φαίνεται πως είχαν οδηγοί σε Παραλίμνι και Λευκωσία, παρόλο που το χθεσινό βράδυ κατέγραψε ένα ακόμη θανατηφόρο δυστύχημα στον Ψευδά.
Ωστόσο, τα μεσάνυχτα και συγκεκριμένα στις 00.40 λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα στην οδό Σαλαμίνας, στη Λευκωσία.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου με ομάδα διάσωσης και 2 οχήματα. Ένα πρόσωπο αποπαγιδεύτηκε από τα συντρίμμια οχήματος μάρκας MAZDA DEMIO το οποίο προσέκρουσε σε μεταλλικούς πασσάλους.

Για την αποπαγίδευση έγινε χρήση

υδραυλικών διασωστικών εργαλείων Holmatro και αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και τοποθετήθηκε σε σανίδα ακινητοποίησης και μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π του νοσοκομείου Λευκωσίας.

Επίσης, στις 02.49 λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο Αγίου Αλεξάνδρου στο Παραλίμνι. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου "Λοχία Αδάμου Αδάμου" με ομάδα διάσωσης και 2 οχήματα.

Όχημα μάρκας OPEL ASTRA παρέκκλινε της πορείας του και κατέληξε σε τεχνική δεξαμενή νερού η οποία χρησιμοποιείται για γεωργικούς σκοπούς. Νεαρός οδηγός απελευθερώθηκε από το πίσω μέρος του οχήματος πρίν την άφιξη μας. Το άτομο μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Από την Π.Υ. δεν ήταν δυνατό να παραστεί κάποια βοήθεια. Θα γίνει ρυμούλκηση του οχήματος σήμερα από ιδιωτική εταιρεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα