ΑΠΟΕΛ: Τους έβαλε στην πρίζα, αυτοί ανταποκρίθηκαν

Αλήθεια, πόσοι προπονητές σε ένα τόσο κρίσιμο και καθοριστικό παιχνίδι- κρινόταν πρόκριση- θα προχωρούσαν σε εννέα αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα;

Και από αυτούς, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές να θεωρούνται παγκίτες! Κι’ όμως, ο Τόρστεν Φινκ όχι μόνο πήρε το ρίσκο, γιατί περί αυτού πρόκειται, αλλά στο τέλος βγήκε και δικαιωμένος για τις επιλογές του. Από την αρχή της χρονιάς στον ΑΠΟΕΛ λένε ότι η ομάδα διαθέτει το πιο πλήρες ρόστερ των τελευταίων χρόνων. Και χθες, αποδείχθηκε με

τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

Ανέλπιστα καλές οι ρεζέρβες, που και καλό ποδόσφαιρο απέδωσαν, σαφώς καλύτερο απ’ αυτό που αποδίδει η ομάδα το τελευταίο διάστημα, αλλά το πιο σημαντικό έβαλαν σε σκέψεις τον Γερμανό τεχνικό ενόψει της συνέχειας. Ακόμα και αυτός ο Χριστοφίδης που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον… αναντικατάστατο Μάριο Σέρτζιο στο δεξί άκρο της άμυνας, τα πήγε αρκετά καλά, τηρουμένων των αναλογιών . Κι’ ας ήταν μόλις το δεύτερο φετινό του παιχνίδι που κλήθηκε να αγωνιστεί.

Ο Τόρστεν Φινκ από την πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στον Αρχάγγελο το είπε ξεκάθαρα. Ότι υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, πράγμα που κάνει πράξη. Ο ΑΠΟΕΛ βγάζει υγεία και είναι το πρώτο που πρέπει να διαφυλάξουν στον Αρχάγγελο. Ο Γερμανός τεχνικός, κατάφερε αυτό που πολλοί δεν το κατάφεραν για χρόνια. Να βρει τον τρόπο και να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του ετοιμοπόλεμους. Ειδικά τώρα, που το σίδερο άρχισε να… βράζει και οι απαιτήσεις ολοένα να αυξάνονται. Είναι δεδομένο πλέον, ότι δεν υπολογίζει σε 13, 14, ή 15 ποδοσφαιριστές, αλλά σε 20 και βάλε. Και αυτό που ήθελε να πέτυχε. Να υπάρχει δηλαδή μεγάλος ανταγωνισμός στις προπονήσεις.

Άλλωστε οι στόχοι είναι εκεί και όλοι θέλουν το όνομα τους να γίνει ένα με την ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Πρώτα το «three-peat» και ακολούθως το δεύτερο σερί νταμπλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα