Ομόνοια: Σαν τελικός

Μετά την ήττα απο την ΑΕΚ για την Ομόνοια, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Η νίκη στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ αποτελεί μονόδρομο. Με απώλειες υπάρχει η πιθανότητα να αυξηθεί ακόμη περισσότερο η διαφορά απο την τρίτη προνομιούχα θέση και θα κάνει πάρα πολύ δύσκολα τα δεδομένα για την έξοδο στην ευρώπη.

Τα πράγματα είναι απλά. Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Καϊαφα με την στήριξη του κόσμου τους , θα πρέπει να καταθέσουν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν αυτό

που θέλουν. Στο ντέρμπι του Σαββάτου, μόνο έτσι θα μπορέσει η Ομόνοια να πάρει αυτό που θέλει. Με αποφασιστικότητα απο το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Ο ΑΠΟΕΛ μετά την ισοπαλία του προηγούμενου αγώνα θα έρθει πιο υποψιασμένος και έτσι οι ''πράσινοι'' θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτόν και με καθαρό μυαλό να τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη.

Για την Ομόνοια το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ δεν είναι απλά ένα ντέρμπι. Αλλα σαν ένα τελικός! Αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Καίάφα να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών και να πάρουν αυτό που θέλουν με πάθος, οι χιλιάδες φίλοι της Ομόνοιας . Τη νίκη και μόνο αυτή!

Η ώρα της αλήθειας είναι πολύ κοντά για την Ομόνοια και δεν πρέπει να χαλάσει ότι έκτισε στο τελευταίο διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα