ΑΠΟΕΛ: Η νέα νίκη και οι επαφές με Κρίστιανσεν

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τη νέα νίκη της ομάδας επί της ΑΕΛ που έφερε στο +7 τους γαλαζοκίτρινους και τις επαφές με Κρίστιανσεν για την ανανέωση του συμβολαίου.


Οι πιο σημαντικές δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
-Μας βρίσκει ικανοποιημένους η νίκη. Η ομάδα είχε καταφέρει να επιβληθεί από το πρώτο λεπτό.

Το γκολ δεν ήρθε από ευκαιρία, ήρθε μέσα από πέναλτι και αυτό έγειρε την πλάστιγγα προς το μέρος μας. Το δεύτερο γκολ ήρθε γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο.

-Θέλαμε να δούμε την ομάδα φρέσκια με την ολοκλήρωση των Ευρωπαϊκών αγώνων. Σαν απολογισμό νομίζω ότι πλέον έχουμε καταφέρει να ανοίξουμε τη διαφορά και έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε. Κυρίως να ξεκουραστούμε ψυχολογικά και σωματικά.

-Δέχθηκε ένα χτύπημα και νιώθει πόνο. Θα περάσει από ιατρικές και ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό. Ελπίζουμε να είναι απλά μια ενόχληση από χτύπημα.

-Είναι σημαντικό να έχει ο προπονητής όλους τους παίκτες, αλλά ο ΑΠΟΕΛ απέδειξε ότι έχει το βάθος για να καλύψει τις απουσίες. Αυτό που αναμένουμε από την ομάδα είναι να δούμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από την ομάδα. Έχει περισσότερες αγωνιστικές αρετές η ομάδα.

-Αν θα ωφελέσει η διακοπή: Θα μας ωφελέσει η διακοπή αφού χρειαζόμαστε ξεκούραση κυρίως πνευματικά. Χρειαζόμαστε αποφόρτιση από τους συνεχόμενους αγώνες ανά τριήμερο. Ευτυχώς ή δυστυχώς οι υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη τελείωσαν και πρέπει να αδειάσει το μυαλό των ποδοσφαιριστών και να ξεκουραστούν.

-Για την ανανέωση με Κρίστιανσεν: Είναι ένα θέμα που μας απασχολεί και θα υπάρξουν συζητήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα

Keywords
Τυχαία Θέματα