Η TUS airways αρχίζει πτήσεις από Πάφο σε Χάιφα και Τελ Αβίβ

Απευθείας πτήσεις από την Πάφο προς το Ισραήλ θα εγκαινιάσει το καλοκαίρι η αεροπορική εταιρεία TUS airways.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε συνέχεια των επαφών της ΕΤΑΠ (Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου) με την TUS airways, η ΕΤΑΠ ενημερώθηκε επίσημα

σήμερα ότι η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει το διεθνές αεροδρόμιο Πάφου ως ΗUB, δηλαδή αεροδρόμιο “σταθμό”, που θα καλύπτει την περιφέρεια και γειτονικές χώρες.

Η αεροπορική εταιρεία αρχίζει δρομολόγια από τη Χάιφα προς Πάφο το καλοκαίρι με 4 έως 6 πτήσεις εβδομαδιαίος, ενώ τον χειμώνα θα συνεχίσει με 2-4 πτήσεις επίσης εβδομαδιαίως. Επιπρόσθετα, στον προγραμματισμό της για το καλοκαίρι 2017, η TUS θα πραγματοποιεί πτήσεις από Τελ Αβίβ προς Πάφο, 2-4 φορές την εβδομάδα.

Στους σχεδιασμούς της εταιρείας είναι επίσης στους επόμενους μήνες η πιθανή δρομολόγηση πτήσεων από και προς Αθήνα, καθώς και από άλλες γειτονικές χώρες.

Η ΕΤΑΠ Πάφου χαιρετίζει την εξέλιξη αυτή και επισημαίνει ότι πλέον η αγορά του Ισραήλ καλύπτεται σχεδόν πλήρως αεροπορικώς, ενώ η TUS, με το υφιστάμενο μοντέλο λειτουργίας της, είναι αρκετά υποσχόμενη στο να συνδέσει την Πάφο και με άλλες κοντινές γειτονικές χώρες, κυρίως της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, σε μια ολόχρονη βάση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα