ΑΠΟΕΛ: Έχει τη στόφα, αρκεί να το δείξει
Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον φέρει στο +6 από την αντίπαλό του, πάει σήμερα στο ΓΣΖ.
Με την ψυχολογία του πρωταθλητή και τη στόφα της μεγάλης ομάδας, ο ΑΠΟΕΛ θα παραταχθεί σήμερα στο ΓΣΖ με ένα και μοναδικό στόχο. Τη νίκη, που θα τον φέρει στο +6 από την ΑΕΚ αποκτώντας σημαντικό πλεονέκτημα από την αντίπαλό του για τον τίτλο. Μπορεί πέραν του σημερινού ντέρμπι να υπολείπονται άλλοι επτά αγώνες και να υπάρχουν ακόμα 21 διαθέσιμοι βαθμοί, όμως άπαντες αντιλαμβάνονται ότι το +6 θα δώσει στην ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια άλλο αέρα.
Στον ΑΠΟΕΛ καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας έχουν επικεντρωθεί εξολοκλήρου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, γνωρίζοντας την σημαντικότητά του. Οι «γαλαζοκίτρινοι» παρουσιάζονται πεισμωμένοι και αποφασισμένοι να φύγουν με το διπλό από το ΓΣΖ, παρά το γεγονός ότι ακόμα και η ισοπαλία δεν θα τους χαλάσει, αφού θα διατηρηθεί το στάτους από τους «κιτρινοπράσινους». Το μεγάλο όπλο του ΑΠΟΕΛ είναι το μέταλλο του πρωταθλητή αλλά και το γεγονός ότι διαθέτει ποδοσφαιριστές με μεγαλύτερη εμπειρία από τους αντιπάλους του. Κάτι που έχουν αποκομίσει τα τελευταία χρόνια λόγω και της παρουσίας της ομάδας σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Όλα αυτά έχουν βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα. Πέραν τούτου, ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει και τις εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο, λύσεις που αρκετές φορές τη φετινή περίοδο έδωσαν σημαντικές βοήθειες και πολύτιμους βαθμούς.
Αλλά και ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν βοήθειες πέραν της μίας θέσης, ενώ η ομάδα δείχνει να είναι γεμάτη σε όλες τις θέσεις.
Ο Καρλάο στα τελευταία παιχνίδια έδωσε λύσεις και στο αριστερό άκρο πέραν του κέντρου της άμυνας, ο Αστίθ που επανήλθε έδωσε αρκετές επιλογές, αλλά και ο Μιλάνοφ που αγωνίστηκε πέραν του δεξιού άκρου και στο αριστερό. Είναι και η επιλογή του Σέρτζιο, που όποτε χρειάστηκε δήλωσε «παρών». Πιο μπροστά, με την επιστροφή του Αρτυματά, δίδεται η ευκαιρία στον Κετσπάγια να δίνει ανάσες σε ένα εκ των Μοράις και Βινίσιους που πρόσφεραν αρκετά στα τελευταία παιχνίδια, ενώ ο Ντε Βινσέντι στην απουσία του Καβενάγκι δίνει σημαντικές βοήθειες στον Σωτηρίου, αγωνιζόμενος λίγο πιο πίσω. Στα άκρα, υπάρχουν πάρα πολλές ποιοτικές επιλογές, όπως είναι οι Εφραίμ, Γιαννιώτας, Βάντερ, Αλωνεύτης και Χαραλαμπίδης, που κάνουν το έργο του Γεωργιανού τεχνικού ακόμα πιο εύκολο.
Οι σκέψεις του κόουτς
Δεν αναμένονται αρκετές αλλαγές από τον Τιμούρ Κετσπάγια στο σημερινό παιχνίδι, παρ' όλα αυτά υπάρχουν κάποια ερωτηματικά, που έχουν να κάνουν κυρίως με την παρουσία του Καρλάο ή όχι. Εάν ο Βραζιλιάνος κριθεί έτοιμος, τότε πολύ πιθανό να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα παίρνοντας θέση στο αριστερό άκρο. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Αλεξάνδρου έχει το προβάδισμα, ενώ δεν αποκλείεται ο Γεωργιανός τεχνικός να επιλέξει τον Μιλάνοφ και τον Σέρτζιο να παίρνει θέση στο δεξί άκρο. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Μερκής και ένας εκ των Αμορίν και Αστίθ, ενώ κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πάρντο. Στον χώρο του κέντρου, οι Μαράις και Βινίσιους έχουν το προβάδισμα, όμως δεν αποκλείεται ένας εκ των δύο να μείνει στον πάγκο και τη θέση του να πάρει ο Αρτυματάς. Στα άκρα της επίθεσης, Εφραίμ και Γιαννιώτας δύσκολα θα χάσουν τη θέση τους, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση των Ντε Βινσέντι και Πιέρου Σωτηρίου. Ο Κύπριος διεθνής θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος και ο Αργεντίνος θα είναι λίγο πιο πίσω σε πιο ελεύθερο ρόλο.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ; Ποιο ΜΥΣΤΗΡΙΟ κρύβει η ημερομηνία ΘΑΝΑΤΟΥ;
- Η Αμερική προειδοποιεί: Έρχεται «ΧΑΜΟΣ» στην Τουρκία ...
- Θρήνος σε Ηράκλειο,Εύβοια και ΤΕΙ Κρήτης για τον χαμό των δύο νέων στα Χανιά
- Βασκανία: Ποιος μπορεί να ματιάσει και γιατί
- Τι να κάνετε για να μην μυρίζει ο νεροχύτης
- Μαρτυρία-σοκ των δύο αντρών που έπιασαν τον Αφγανό παιδόφιλο στην Ειδομένη
- Τρομακτικό ατύχημα στο GP της Μελβούρνης
- Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στο εξώφυλλο περιοδικού: "Ετοιμάζομαι να γίνω πατέρας"
- 7+1 πράγματα που κάνουν οι κομψές γυναίκες κάθε μέρα
- Aναιμία στο παιδί: Αυτά είναι τα συμπτώματα
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Sigma Live
- Αδάμου: Αποκαλύπτει την καταγωγή της μητέρας της
- Τι λένε οι πολίτες για τα αιτήματα & τις απεργίες νοσηλευτών
- Καπουτζίδης: «Άμα δεν έχεις ταλέντο θα πεις τη γνώμη σου»
- Εύη Δρούτσα: «Πέρυσι έψαχνα 5 ευρώ για να ζήσω»
- Πασίγνωστος Έλληνας σταρ κάνει πεντικιούρ και μας το δείχνει
- Ρω: Κοριτσάκια 1 και 2 ετών έπεσαν από λέμβο και πνίγηκαν
- Προσφυγικό: Σε εφαρμογή η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας (;)
- ΑΕΚ: Σήμερα είναι η ημέρα της
- Υπόθεση ΧΥΤΑ Πάφου: Εν αναμονή της ανάκρισης Γιαννακόπουλου
- Τελευταία Νέα Sigma Live
- ΑΠΟΕΛ: Έχει τη στόφα, αρκεί να το δείξει
- Υπόθεση ΧΥΤΑ Πάφου: Εν αναμονή της ανάκρισης Γιαννακόπουλου
- Τι λένε οι πολίτες για τα αιτήματα & τις απεργίες νοσηλευτών
- ΑΕΚ: Σήμερα είναι η ημέρα της
- Ρω: Κοριτσάκια 1 και 2 ετών έπεσαν από λέμβο και πνίγηκαν
- Προσφυγικό: Σε εφαρμογή η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας (;)
- Πασίγνωστος Έλληνας σταρ κάνει πεντικιούρ και μας το δείχνει
- Αδάμου: Αποκαλύπτει την καταγωγή της μητέρας της
- Εύη Δρούτσα: «Πέρυσι έψαχνα 5 ευρώ για να ζήσω»
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- "Σύννεφα" στις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης-δανειστών - Νέος κύκλος αγωνίας
- Eαρινή ισημερία: H Google γιορτάζει με doodle την πρώτη ημέρα της Άνοιξης
- Κουρουμπλής: Στα Διαβατά ο στρατός παρέδωσε ένα Hilton σε 12 ημέρες
- Νίκες μέχρι το τέλος
- Νέα τραγωδία στο Αιγαίο - Νεκρά δύο κοριτσάκια που έπεσαν από λέμβο με πρόσφυγες
- ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
- Γυρίζει σελίδα στην Ιστορία ο Ομπάμα επισκεπτόμενος την Κούβα
- Η Ειδομένη είναι η ντροπή των ευρωλιγούριδων
- “24 Ώρες Ευρώπη”, με την Ιωάννα Δεμεντή
- Συντριβή αεροσκάφους στο Ροστόφ: Νέο βίντεο στη δημοσιότητα