Καπουτζίδης: «Άμα δεν έχεις ταλέντο θα πεις τη γνώμη σου»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Jenny Jenny και μίλησε για την τη σχέση του με την οικογένειά του, την καθημερινότητά του και για το πολυσυζητημένο σύμφωνο συμβίωσης.

Στην αρχή της κουβέντας του με την παρουσιάστρια δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του ότι όλοι όσοι εμφανίζονται στην τηλεόραση έχουν και από μία άποψη. «Όπως δεν θα έκανα παρέα με έναν άνθρωπο που κρίνει τα πάντα και τους πάντες... με την ίδια λογική δεν θα καθίσω να δω μία τηλεόραση που θα κάνει

24 ώρες αυτό το πράγμα». Πού οφείλεται όμως αυτό; «Φτώχεια μυαλού και ταλέντου. Αν δεν έχεις ταλέντο να χορέψεις, να τραγουδήσεις, να παίξεις... τι θα κάνεις; Θα πεις τη γνώμη σου!».

Όσο αφορά για τις ανασφάλειες που μπορεί να είχε στην αρχή που έγραφε το σενάριο για την κοινωνική σειρά Εθνική Ελλάδος, επισήμανε: «Από τη στιγμή που ξεκίνησα να γράφω για τη σειρά δεν φοβήθηκα. Ωρίμαζα και εγώ μέσα από αυτή τη δουλειά» και συνέχισε: «Μου είναι απαραίτητο να εκφράζομαι. Ξέρω τι είναι αυτό το οποίο μπορεί να κάνει 50% τηλεθέαση. Μπορώ να το κάνω. Μου είναι εύκολο. Ξέρω τι χρειάζεται. Κάποια αστεία για τους παχουλούς. Κάποια αστεία για τους γκέι. 4 με 5 αστεία από το Twitter κι άλλα τόσα από το Facebook. Δεν θα το κάνω όμως ποτέ. Δεν θα κάνω έκπτωση γιατί δεν θα είμαι εγώ».

Η Τζένη Μπαλατσινού δεν παρέλειψε να τον ρωτήσει αν πιστεύει ότι λίγο τα πράγματα έχουν εξελιχθεί προς το καλύτερο σε σχέση με διάφορα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία. «Ίσως, αλλά θεωρώ ότι είμαστε ακόμα αρκετά πίσω σε σχέσεις με τις υπόλοιπες κοινωνίες. Επίσης, το σύμφωνο συμβίωσης ή ο πολιτικός γάμος είναι ζητήματα που πρέπει να λύσει η Πολιτεία. Εμείς πριν τα λύσει η Πολιτεία τα έχουμε συζητήσει όλοι, τραγουδιστές, ηθοποιοί και παρουσιαστές, λέμε απόψεις. Δηλαδή για το σύμφωνο συμβίωσης θεωρούσα ότι έπρεπε να ρωτάμε πρώτα τους πολιτικούς. Πιο πριν όμως είχαμε ρωτήσει όλους τους τραγουδιστές. Είναι δηλαδή σαν να ρωτάς τον βουλευτή τι να πω στο δεύτερο πρόγραμμα».

Τέλος, δεν έκρυψε ότι είναι υπέρ στην υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια. «Αναγνωρίζω απόλυτα το επιχείρημα που λέει ότι το κάθε παιδί θα πρέπει να έχει και το μητρικό και το πατρικό πρότυπο. Οπότε ένα ομόφυλο ζευγάρι θα πρέπει να δώσει και τα δύο πρότυπα στο παιδί. Για παράδειγμα ένα ζευγάρι γυναικών θα πρέπει να δώσουν στο παιδί το αντρικό πρότυπο είτε με τη βοήθεια κάποιου νονού, είτε θείου, είτε κάποιου κοντινού φίλου. Επίσης, αυτό που πρέπει να δούμε είναι ότι ακόμη και στα ετερόφυλα ζευγάρια δεν σημαίνει ότι πάντοτε αυτοί οι δύο δίνουν σωστά το αντρικό και γυναικείο πρότυπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα