ΑΠΟΕΛ: Αυτοκριτική και ψηλά το κεφάλι

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε την μεγάλη ευκαιρία να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Μέχρι το 80' κρατούσε την τύχη στα χέρια του για να ξεφύγει στο +12 απο την ΑΕΚ και όμως κατάφερε μέσα σε 10 λεπτά να τα χαλάσει όλα. Έχασε και έφυγε απο το γήπεδο με σκυφτό το κεφάλι.

Αν και προηγήθηκε απο πολύ νωρίς στον αγώνα, δεν έκανε τα αυτονόητα στην συνέχεια. Είχε παθητικό ρόλο , έγιναν αρκετά λάθη και η ΑΕΚ

έδειξε στο τέλος της ημέρας ότι ήθελε πολύ περισσότερο να κερδίσει τον αγώνα. Σίγουρα ευθύνη για αυτή την ήττα έχει και ο Τόμας Κρίστιανσεν. Ο ΑΠΟΕΛ δεν ήταν αυτός που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί να κάνουμε αναφορά για την θεση που αγωνίστηκε ο Μπαράλ στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής ή στα τραγικά λάθη που έγιναν στην άμυνα , όμως αυτό που έχει περισσότερο σημασία είναι ότι στο σύνολο τους οι ποδοσφαιριστές δεν μπόρεσαν να κάνουν τα αυτονόητα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν πίεσαν την ΑΕΚ, δεν είχαν το καθαρό μυαλό σε κάποιες φάσεις για να καθαρίσουν τον αγώνα, έδωσαν χώρο στην ΑΕΚ και στο τέλος πέτυχε τον στόχο της, διότι αυτή είχε τα ψυχικά αποθέματα. Σίγουρα η ήττα απογοήτευσε όλους στον ΑΠΟΕΛ, όμως ακόμη κρατούν αυτοί την τύχη τους στα δικά τους χέρια. Είναι στο +6 απο την ΑΕΚ , ακόμη και αν κερδίσει ο Απόλλωνας σήμερα την Ομόνοια , θα είναι στο +4 απο την Λεμεσιανή ομάδα. Υπάρχει όμως αρκετός δρόμος ακόμη. Για αυτό θα πρέπει να γίνει αυτοκριτική , να σηκώσουν κεφάλι και να επικεντρωθούν στους επομενους αγώνες την Τετάρτη με την ΑΕΛ στο Κύπελλο και την Κυριακή με την Ομόνοια στο πρωτάθλημα. Με δύο νίκες θα επανέλθει η δυναμική. Άλλωστε ο ΑΠΟΕΛ έχει την εμπειρία να αντιδρά άμεσα μετά απο κάποια αποτυχία. Δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Όμως εαν το επαναλάβει τότε όλα θα ξεκινήσουν ξανά απο μηδενική βάση και δεν θα είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα