Από τον ΚΟΑ δόθηκε η εκκίνηση της 16ης Διαδρομής Αγάπης

Δόθηκε την Πέμπτη 17 Μαρτίου, το πρωί από τα γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού η εκκίνηση της 16ης Διαδρομή Αγάπης, που διοργανώνεται από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο «Ένα Όνειρο μια Ευχή» και διαρκέσει τέσσερις μέρες (Πέμπτη 17 Μαρτίου μέχρι Κυριακή 20 Μαρτίου). Η εκκίνηση δόθηκε στην παρουσία της Προέδρου του ΚΟΑ Δρ Κλέας Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα, η οποία χαιρέτισε την εκδήλωση, ενώ επαίνεσε και τους μοτοσικλετιστές που συμμετέχουν στη διαδρομή. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γιώργος Πενηνταέξ

στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον ΚΟΑ για τη διαχρονική στήριξη του.

Ο χαιρετισμός της Προέδρου του ΚΟΑ, έχει ως εξής:
Ο Κυπριακός Αθλητισμός, ως ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι της ευρύτερης κυπριακής κοινωνίας, απαντά παρών στη 16η Διαδρομή Αγάπης 2016, για τη στήριξη των παιδιών και των νέων που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου.
Ως Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, θεωρήσαμε υποχρέωση και καθήκον μας να στηρίξουμε αυτήν την ανθρώπινη προσπάθεια του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο μια Ευχή».
Με το Σύνδεσμο έχουμε αναπτύξει μια σταθερή και διαχρονική συνεργασία, με σκοπό την καλύτερη δυνατή βοήθεια και στήριξη προς τα πάσχοντα από καρκίνο παιδιά.
Η κίνηση αυτή, καθώς και άλλες πολλές παρόμοιου χαρακτήρα δραστηριότητες και πρωτοβουλίες του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, αναδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού, που στοχεύει στην προσφορά βοήθειας και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπό μας.

Απευθύνω ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στους μοτοσικλετιστές που κάθε χρόνο συμμετέχουν στη Διαδρομή Αγάπης, συνδυάζοντας την αγάπη τους προς το μοτοσικλετισμό και την προσφορά προς τα παιδιά που υποφέρουν.

Απευθύνω, επίσης, τα θερμά συγχαρητήρια, τόσο τα δικά μου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και των μελών του προσωπικού του ΚΟΑ, προς τον Πρόεδρο του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή» κ. Γιώργο Πενηνταέξ, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, καθώς και τους εθελοντές, για το αξιόλογο και αξιέπαινο έργο που επιτελούν.

Θεωρώ τιμή για το ΚΟΑ το ότι επιλέξατε να κάνετε την εκκίνηση της τετραήμερης διαδρομής της αγάπης και της ανθρωπιάς από τα κεντρικά γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Καλοτάξιδοι να είσαστε...».

Keywords
Τυχαία Θέματα