Για εσένα μαμά, με ένα νήπιο και ένα μωρό

Προς τη μαμά με το νήπιο και το μωρό,

Σήμερα σε σκέφτομαι, καθώς η αγάπη σου πολλαπλασιάζεται και αγαπάς όλο και περισσότερο το νέο μωρό που κρατάς στα χέρια. Σε σκέφτομαι, καθώς το άλλο παιδάκι σου τρέχει προς εσένα ζητώντας και αυτό την αγκαλιά σου. Σε σκέφτομαι καθώς προσαρμόζεσαι σε όλες τις νέες καθημερινές σου υποχρεώσεις, οι οποίες προστέθηκαν στο ήδη βαρυφορτωμένο πρόγραμμά σου. Σίγουρα, πιθανότατα νιώθεις ότι ακροβατείς αδέξια ανάμεσα σε όλα όσα πρέπει να γίνουν, όσοι όμως σε κοιτάμε από μακριά, βλέπουμε ότι κάνεις τα πάντα με πολλή χάρη και υπομονή. Το ξέρω πως είσαι κουρασμένη.

Εξαντλημένη, για την ακρίβεια. Παρά όμως την εξάντληση έχεις βρει την ενέργεια για να αγαπάς συνειδητά κάθε ένα από τα γλυκά παιδιά σου, γιατί είσαι καταπληκτική και γιατί η αγάπη που έχει μέσα σου τρέχει τόσο βαθιά στις φλέβες σου που θα έδινες όλο τον κόσμο για να τα κάνεις να το νιώσουν αυτό.

Η αγάπη σου πραγματικά ξεπερνά κάθε λογική. Φαίνεται κάθε φορά που αλλάζεις τη μία πάνα μετά την άλλη. Συγκινείσαι όταν βλέπεις μια το μωρό και μια το μεγαλύτερο, αναρωτιέσαι πόσο γρήγορα περνά ο καιρός και ξαφνικά συνειδητοποιείς πόσο έχει ήδη μεγαλώσει το μεγάλο σου παιδί. Μπορεί μόλις να έχουν λερώσει τα χέρια σου με τα κακά και τα τσίσα τους, τα πλένεις όμως τα χέρια, και τα σφίγγεις λίγο παραπάνω, γιατί ξέρεις πόσο ευλογημένη είσαι και πόσο φευγάτος είναι ο χρόνος.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.kidsgo.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα