Απίστευτο!Μπούκαρε στο σπίτι κοινοτάρχη – Ξύλο για καθάρισμα

Απίστευτο κι όμως κυπριακό. 38χρονος, ταύρος εν υαλοπωλείο, μπούκαρε στο σπίτι κοινοτάρχη σε χωριό της Λεμεσού ζητώντας και τα ρέστα, γιατί δεν του καθάρισαν τον δρόμο μπροστά από το σπίτι του.

Ο δρόμος, λόγω κατολίσθησης βράχων, υπέστη μερικές ζημιές και ο 38χρονος ζητούσε από τον κοινοτάρχη να του τον καθαρίσουν. Όταν αυτός του είπε ότι αυτό είναι αρμοδιότητα της Επαρχιακής Διοίκησης, ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε.

Μπούκαρε στο σπίτι κοινοτάρχη και αφού τον έβρισε πρώτα, στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε. Στο επεισόδιο παρενέβη η σύζυγός του κοινοτάρχη προκειμένου να κατευνάσει

τα πνεύματα. Μάταια, ωστόσο, λόγω του ότι ο 38χρονος την έσπρωξε, με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα. Και οι δυο μετέβησαν σε κλινική, όπου διαπιστώθηκαν εκδορές σε πρόσωπο και πόδια.

Οι δυο προέβησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία και εναντίον του 38χρονου εκκρεμούν κατηγορίες που αφορούν αδικήματα δημόσιας εξύβρισης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης. Εξάλλου, ο εν λόγω, κατά τη σύλληψή του, έδωσε μια ακόμη αφορμή στην Αστυνομία για κατηγορία, μια και το αυτοκίνητο το οποίο κατέχει δεν είναι εγγεγραμμένο.

Keywords
Τυχαία Θέματα